@Amishia: weź się ogranicz do wrzucania tylko obrazka a komentarzy w innych postach pod swoim tagiem bo niekoniecznie chce się identyfikować ze wszystkimi Twoimi poglądami a sam obrazek zaplusuje zawsze
@login-jest-zajety: Ideą tagu m.in. jest jakalolwiek edukacja i przedstawianie moich poglądów w kwestii aborcji. Zatem rozumiem, ale niestety nie mogę się przychylić do Twojej prośby :)
@waro: @tellet co za obrzydliwy komentarz, dostępność do aborcji jest z jedną z miar postępu cywilizacyjnego danego państwa, a tutaj nigdy nie będzie lepiej dopóki istnieją tacy mentalni jaskiniowcy jak ty, tfu
@Amishia dokładnie... Osoby z większych miast, wykształcone albo znajdą hajs na wycieczkę do Czech, albo znajdą pomoc w internetach. A taka osiemnastoletnia z Ania z podkarpackiej wsi gdzie rządzi proboszcz? Urodzi, ochrzci, nie skończy szkoły, będzie kozłem ofiarnym tak samo jak i jej dziecko.
@tellet: po pierwsze nie skrobanie, tylko tabletki wywołujące poronienie. Po drugie jeśli już, to łyżeczkowanie macicy z pozostałości po poronieniu. Po trzecie nie do 9 miesiąca tylko do 22 tygodnia.
Proszę, unikaj określenia „aborcja na życzenie”, bo to powiela argumentację jakoby kobiety sobie życzyły tej aborcji. Wszystkie wiemy, że tak nie jest, ale z niektóre dzbany nadal nie rozumieją.
@Amishia: PiS wybrały głównie osoby biedne wiec sami sobie na łeb ściągnęli największy szajs xD. To elektorat pisu najbardziej dostał w p---e tym zakazem aborcji.
Widzę, że na X, afera zaczyna powoli przebijać się na cała europę. A na nagłówkach twarz Tuska i klub swingersów. Niedługo będzie się musiał tłumaczyć, nie tylko w Polsce.
JEŻELI KTOŚ CHCE BYĆ WOŁANY TO PROSZĘ O PLUSIKA POD TYM KOMENTARZEM :D
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Zatem rozumiem, ale niestety nie mogę się przychylić do Twojej prośby :)
Po drugie jeśli już, to łyżeczkowanie macicy z pozostałości po poronieniu.
Po trzecie nie do 9 miesiąca tylko do 22 tygodnia.
PiS wybrały głównie osoby biedne wiec sami sobie na łeb ściągnęli największy szajs xD. To elektorat pisu najbardziej dostał w p---e tym zakazem aborcji.