Aktywne Wpisy
kontodlabeki +92
chłop doda zdjecie klaty: ok
ja dałam kawałek kolana i to ubranego i jestem atencyjnym szonem, eh wykopki co mam powiedzieć, żałośni jesteście ogółem
ja dałam kawałek kolana i to ubranego i jestem atencyjnym szonem, eh wykopki co mam powiedzieć, żałośni jesteście ogółem
ProDziekan69 +2
Czy ktoś z was trzyma samochód o wartości 110k + pod „chmurką” ? Nie będę płacił deweloperowi 40k za parking podziemny, nie #!$%@? mnie jeszcze . #samochody #nieruchomosci #audi
Ja znam:
1. Mohito original na erytrytolu
2. Black/white russian na espresso i śmietance 30%
Niestety najlepszy drin wodka martini nie przejdzie na keto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Robił ktoś keto wersję Margarity?
#keto
A jakby zrobić na espresso a nie na likierze to skład chyba niezły tylko co ze smakiem...
@Krzemol: Nie nie nie, jak cola to tylko z rumem, tak zwana cuba libre ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Tam chodzi też o konsystencję, a nie tylko o smak. Poza tym espresso nie smakuje jak likier kawowy( ͡° ͜ʖ ͡°) ja bym tego nie dotykał, likier kawowy bez cukru to może być problem.
@thomekh
Ja robię whisky sour na ksylitolu. Z białkiem i odrobiną czerwonego wina wychodzi mega smaczne.
https://www.guiltfree.pl/pl/syropy-zero-kcal/978-syrop-o-smaku-kahlua-bez-cukru-0-kalorii-naturalny-aromat-737384981020.html
@MojWlasciciel: Możesz rozwinąć albo dać link? Nie znam tego drina.
@luk04330: 39zł to jak za darmo, Kahlua to koszt 80 zł
@thomekh: no i bez cukru, 0 kcal. O ile smakuje dobrze to dobry biznes.
tak to wygląda.
Jak nie masz shakera to użyj słoika:
Wlewasz do shakera BEZ LODU
- whisky 60ml (teoretycznie bourbon, ale co kto lubi)
- sok z cytryny 30ml
- syrop z ksylitolu 10-15ml
- białko jajka
Wstrząsasz wszystko przez kilkanaście sekund, otwierasz shaker, dorzucasz lodu i machasz shakerem jeszcze z pół minuty.
To machanie bez lodu to tzw dry shaking, chodzi o to żeby ubić białko.
Przelewasz do ulubionego