Wpis z mikrobloga

@koroluk: No właśnie problem w tym, że ataki na każdy sposób, każdym wektorem to właśnie "Wasz" poziom, nawet w Twoich filmikach. Post nad Tobą kolega nabija się z wyglądu Bosaka, a wyżej coś o zapachu Sośnierza. Jesteście zaślepieni.
  • Odpowiedz
@koroluk: A "brzydkie feministki" to genetyka a nie zaniedbanie albo po prostu wybór? Nie golenie się to też genetyka? Krótkie włosy o pstrokatym kolorze i spora nadwaga to genetyka? Weź przestań. Nie pamiętam żeby prawaki musieli foty przerabiać za to co chwila od "Was" ktoś wkleja poprzerabiane fotki konfederatów żeby tylko wyglądali gorzej. Super beka niskiego poziomu.
  • Odpowiedz
Krótkie włosy o pstrokatym kolorze

@Mudok: Akurat w krótkich czy kolorowych włosach nie ma nic złego a to do tego się drogie konserwki głównie lubicie p-----------ć xD
  • Odpowiedz
@koroluk: To Twoja opinia i Twoje doświadczenia. IMHO nie oceniacie ludzi tą samą miarą i padacie ofiarą efektu potwierdzenia (utrudnia / zasłania złe uczynki ludzi których lubimy i uwypukla złe uczynki ludzi których nie lubimy). @Sumistrz5 wkleił filmik który nie jest potwierdzeniem żadnej tezy ale może nakreślić obraz jaki Ci umyka. Dlatego pisałem o zaślepieniu. Więcej autorefleksji i krytycznego myślenia. EOT
  • Odpowiedz
@Aerodynamiczny_Lech_Kaczynski: wszyscy tutaj głupio o wyglądzie, a ja - jako rasowy lewak - oglądałem wczoraj tę debatę. I ta pani wypadła bardzo dobrze przed kamerą. Nie bez kozery jest prezeską swej organizacji. Taka rezolutna się wydawała, w pozytywnym znaczeniu :)
Ogólnie fajnie byłoby widzieć w mainstreamowych mediach więcej takich młodych i umiejących się wypowiadać osób, ze wszystkich opcji politycznych.
  • Odpowiedz