Aktywne Wpisy

oxymirek +217
źródło: 1000016342
Pobierz
genesis-p +169
Najbardziej w aktualnej sprawie Epsteina rozwala mnie to, że widać tam rzeczy przez które najbardziej wpływowe osoby na świecie powinny zostać co najmniej pozbawione swoich funkcji, a grupa osób na Wykopie skupiła się na tym, że jakies dziewczyny się sprzedawały i tłumaczy tym swoją samotność xD
#epstein
#epstein

Jeżeli byłeś biedny i jesteś biedny, to podziękuj rodzicom a nie zazdrość komuś.
źródło: comment_1614258625smYRtUdr8IgPozvuBBy6hg.jpg
Pobierzźródło: comment_1614258934V78OtlPVzzHu6czMODPZEQ.jpg
Pobierz@Tywin_Lannister Korwin przesadził z tymi pięcioma latami, ale 10 zupełnie wystarczy. na przykładzie tej samej Warszawy - jeżeli ktoś przyjeżdża tu żeby pracować za minimalną to jest głąbem
@shoananas: a co jestem jakimś robakiem, żeby w kawalerce mieszkać? wtf xD Realnie na mieszkanie potrzebuję co najmniej 500k i sam bym na to musiał brać kredo na
@shoananas: takie wyliczenia może robić tylko osoba która życia nie zna. Dorośniesz, to się zdziwisz ;)
Wyliczyłem ci, że jesteś w stanie odłożyć na mieszkanie, w którym da się mieszkać w 10 lat. Nie obchodzi mnie to, że ty masz większe wymagania, bo w tym wpisie mówimy o ludziach, którzy potrzebują po prostu dachu nad głową
@random_hero a jakieś argumenty, czy puściłeś bączka i wychodzisz z pokoju?
Jeżeli ci się powodzi dzięki twojej pracy, to świetnie. Nie zmienia to faktu, że Korwin i Mentzen szkodzą mieszaniem młodym ludziom w głowach, którzy się nasłuchają tych wysrywów, a później sobie nie radzą, bo następuje brutalne zderzenie z rzeczywistością.
@shoananas: błednie załozyłeś, że w Warszawie kupisz kawalerkę za 230k to raz, a dwa że korwin mówił o młodych ludziach, którzy nie zarabiają przecież średniej krajowej tylko bliżej minimalnej xD
Nie ma to zresztą znaczenia. Chodzi o to, że on wyciąga jakies argumenty z kapelusza, a ludzie przyklaskują jakby kogoś masakrował, co jest
A cóż byś mógł innego zrobić będąc zwykłym demagogiem
Komentarz usunięty przez moderatora
@Kulek1981: takie jak rób u janusza na śmieciówce, a w 5 lat zarobisz na mieszkanie z ust osoby, która odziedziczyła po matce milionowy majątek?
A jeżeli „robienie dzieci” jest dla ciebie jakąś wartością nadrzędną to współczuję.