Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 14
@Matti28: Widziałem foty kilka dni temu i też nie dowierzałem. Mają telewidzów za kompletnych kretynów. Widocznie słusznie, bo łykają wszystko jak leci - i z prawej, i z lewej strony.
  • Odpowiedz
  • 8
@ryfke Nie wiem do kogo miało to trafić, ale raczej nawet największy debil nie wiedziałby co on odjaniepawla xD kurła zrobił test xD czemu w tą zwykłą maskę też nie psikal z bliska? xD Do tej pory jeszcze mnie zatkało i nie wiem co ja oglądałem xD uszkodzilo mi to kawałek mózgu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@Matti28: Super nianie pamiętasz? Tacy są "niezależni eksperci w niezależnej telewizji". TV nie robi z ludzi idiotow, oni już dawno sobie wyhodowali stado bezmyslnych kretynow gdzie ci ludzie wszystko lykna co Pan w tv powie miłym głosem. To jest sekta, pranie mózgów, a kłamstwo powtórzone 1000 razy stanie się prawda, tak to działa. Dzisiaj już mało kto myśli samodzielnie, większość ufa bezmyślnie mediom nawet na moment się nie zastanawiając, że
s.....1 - @Matti28: Super nianie pamiętasz? Tacy są "niezależni eksperci w niezależne...

źródło: comment_161449911547lmzCkOdefcDMm477oAwY.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 1
@radek7773 nie mam pojęcia ( ͡° ʖ̯ ͡°) szkoda, że tego nie nagrałem, ale byłem tak zdziwiony tym co ten gościu odpierdziela, że mnie zamurowało i nie wiedziałem czy to na poważnie xD
  • Odpowiedz