Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +101
Tez zauważyliście jak Polska się zwija? Jaką przyszłość będą miały obecnie rodzone pokolenia czy też takie, które maja teraz kilka lat?
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się
W mojej rodzinnej gminnej mieścinie gdzie kiedyś mieszkałem zamknięto największy zakład pracy, który dawał pracę kilkuset osobom. Wszyscy na bruk. Obok w większym mieście powiatowym również niedługo zamknie się zakład, który ma potężne długi. Kilkaset osób ma bruk.
I to się dzieje w całym kraju, zakłady, korpo, wszyscy zwalniają. Źle się

Adkos +32
źródło: temp_file685206702467609170
Pobierz
![Kolejny przykład tego jak producenci utrudniają naprawę sprzętu AGD - [ENG]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/51cf8f734b3be5d7eb8ce95269a499f0b0ff360474efaf4f42dd361f8e42a10d,q80.jpg)

Ja obiecałem ze zawijam stąd żagle jak to się stanie.
Nie zapłacę tyle podatków za to, co ten kraj mi oferuje.
Już wole zapłacić więcej na zachodzie, ale mieć jakikolwiek standard usług publicznych i pewną emeryturę.
Zeszły rok pieknie pokazał mi jak to będzie wyglądać:
ponad 5k dochodowego za miesiąc... ktoś tu na głowę upadł. Połowa przychodów na opłaty, lol.
@Sekularyzacja: i gdzie takiego frajera przyjmą co w bajki wierzy?
No nie bardzo, cały czas usługi są dużo tańsze