Aktywne Wpisy

raven4444 +68
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +261
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

Ale zanim upadnie, to z Polski będzie Wenezuela.
Póki jeszcze granice otwarte!
Polska opozycja xD no właśnie tak należy patrzeć na politykę. Neuropa, dumni wy jesteście
@screenshot: nawet nie wiesz jak się z Tobą zgadzam. PO opiera się na wmawianiu pewnej zakompleksionej grupie, ze są inteligentną elita a głosujący na pis to patola lecąca na 500+ i na tym zdobywają bezrefleksyjny elektorat, który jak mantrę powtarza wszystko co usłyszy w TVN i wyczyta w GW. Bez kwestionowania
PiS już dawno wszystko zepsuł. Czy jest coś naprawione albo działające dobrze?
Polska to
@Jarzyna_pinky: USA nałoży na nas sankcje i nie będziemy mogli sprzedawać ropy o którą oparta jest nasza gospodarka
oj tak byczq
Zbieżności z Wenezuelą:
- przejmowanie i centralizacja przedsiębiorstw (spółki, banki, hotele, media...)
- u władzy są zamordyści kierowani przez szaleńca
- gnębieni są sędziowie, którzy nie orzekają według dobrej zmiany
- władza w wielu miejscach przejmowana jest nie poprzez kompetencje, ale znajomości (a to jest właściwie najgorsze, bo psuje
źródło: comment_16153904489ml8q8y43FDkTuwIQKGu28.jpg
Pobierz@976497: bo mieliśmy masę przejęć w ostatnich latach xD Całe kilka procent gospodarki jest w państwowych rękach.
Kaczyński jest znacznie bardziej inteligentny od D. Tuska, nie mówiąc o Schetynie i Budce XDDD Nie jest szaleńcem. Skutecznie włada wielkim państwem, mimo ogromnych napięć w partii. Jego działania są bardzo precyzyjne. To szaleństwo, to tylko tyle, że
2. Prośba o konkrety, bo to po