Wpis z mikrobloga

@Quirang: @DarkZizi: jak dobrze pamiętam to żaliła się u Oprah Winfrey (sory jak źle napisałem), że rodzina królewska martwiła się o kolor skóry dzieci, jakieś naciski czynili, że aż miała myśli samobójcze. Aczkolwiek mogę źle pamiętać, a sprawdzać mi się nie chce. W każdym razie chodzi o ten wywiad, którego udzieliła z mężem dla Oprah.
  • Odpowiedz
@TS89PL może ktoś mi w skrócie powiedzieć, jak Yoko Ono przyczyniła się do rozbicia Beatlesów? Wiem, że jest znienawidzoną przez świat szmatą, ale dokładnej historii nie znam.
  • Odpowiedz
@peczu: U mnie w robocie miejscowe Karen od wczoraj mają ból zadka że przez nią Piers Morgan wyleciał z ITV. Znaczy się sam odszedł ale po komentarzach w jej sprawie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

A nią osobiście gardzę. P------i o prywatności a udziela wywiadów dla telewizji, ma umowy na jakieś podcasty ze Spotify czy filmy z Netflixem xD Jakby chciała zachować prywatność to by mogła wyjść
  • Odpowiedz
Mi by było wstyd mieć niebieską krew i postępować jak ten pajac, Harry. W głowie mi się nie mieści jak można wybrać jakąś aktorkę, a nie szlachciankę. Ludzie nie znają swojej pozycji. Tamta gdyby miała rozum to też by sobie go odpuściła, ale natura księżniczki się odezwała. Teraz każdy chłop z chłopa ma ego w------e w kosmos.
  • Odpowiedz