Aktywne Wpisy

inrzynier +305
źródło: 2026-05-18_18-26-24
Pobierz
beata-libra +18
#raportzpanstwasrodka Czy możecie mi odpowiedzieć co oni wszyscy mają z tym pociągiem do ogórków kiszonych? Ile razy w tygodniu jecie ogóry ??? Szczególnie latem (czy w ciepłych krajach gdzie witaminy C jest ogrom !
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???
Jeszcze świeży ogór ok ale kiszonki ? Nawet bydło karmi się nimi głównie w porze zimowej , a ci żrą je do wszystkiego . Co jest ???

I są jeszcze ludzie którzy go popierają, że tez nigdy nie pamiętaja? Przecież to są jakieś jaja xDD #milionerzy #c-------y
źródło: comment_1615908840Ttm1dVNVWJmzVJyDWBUNNR.jpg
PobierzKtoś kto chyba nigdy nie chodził do szkoły/pracy może kompletnie nie wiedzieć ile dni ma dany miesiąc, dobrze, że wiedząc ile tydzień na dni, albo rok miesiecy xD
Komentarz usunięty przez autora
źródło: comment_1615910193gEs7G8JVV557mQp2R6qir1.jpg
PobierzJeszcze gownoburza, że po co im to wiedzieć ile dni ma miesiąc xD
źródło: comment_16159153214rQWVvdVrB41wYhxcPXE6Z.jpg
Pobierz@lijka: przygotuj się na szok: skończyłem wszystkie "normalne" szkoły, uczęszczałem na dwie uczelnie, pracowałem w pięciu miejscach i od pięciu lat wystawiam co miesiąc faktury, zwykle związane bezpośrednio z ilością dni w miesiącu - i nadal nie wiem ile dni ma dany miesiąc. ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak jakoś
@lijka: Ok, powiedz ile razy w życiu odpytywałaś swoją pamięć z tej informacji?
@Anck-Su-Namun: 479001600 miesięcy?
@lijka: A na chooooj mi to wiedzieć. Mam kalendarz w telefonie.
Komentarz usunięty przez autora