Aktywne Wpisy

Wiskoler_double +19
#szczecin
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
Szczecin ładny jest, trzeba tylko poszukać. Zdjęcie zrobione aparatem Fed 5 C, czarnobiałej fotografii czar.
źródło: 04 - Fied 5 c
Pobierz
deiceberg +14

![Diamenty bez ciśnienia [dłuższy opis w komentarzu]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/637e5d6537e62f0d1615d7072d0c6fe88619693080de18177b9935a70270dd8d,q70.jpg)

źródło: comment_161598357502VLTeI4LWQ0tLpHvrJWHy.jpg
Pobierz- Nie napiszecie o tym, bo kolega!
Napisaliśmy, chyba najmocniej ze wszystkich.
- Ale jakby to nie był Michniewicz, to byście mocniej napisali!
CBA wchodzi do PZPN-u.
- Nie napiszecie, bo Boniek trzyma was nas smyczy!
Napisaliśmy kilka dni
Btw Tymczasem według ustawy o sporcie "członek zarządu polskiego związku sportowego nie może być osobą najbliższą (…) dla osoby prowadzącej działalność gospodarczą polegającą na świadczeniu na rzecz polskiego związku sportowego usług, dostaw lub robót budowlanych, w tym usług sponsoringu finansowego lub rzeczowego".
No ciężko będzie tutaj się wybronić. Pomijam sprawę którą
@Jakub_Olkiewicz: A mi coś podpowiada, że oni są tak bezczelni i łapczywi że wyciągają kasę gdzie się da. Wiedzą, że i tak nikt ich nie pociągnie do odpowiedzialności to kradną ile wlezie. Czemu miałby sobie odmówić? Chcesz mi powiedzieć, że te wszystkie sponsoringi Orlenu to zupełny przypadek i wybrali akurat te 4 ligowe
Ale gdyby KGHM nagle wykupił serię wielkoformatowych reklam w Życiu Suwalszczyzny, to pewnie nie do końca by mi się to podobało.
@jordan2320: No właśnie problem w tym, że ja chciałbym żeby takie weszło było apolityczne, rzygam polityką, przez nią wyprowadziłem się z Polski, bo nie mam ochoty żyć w takim kraju. I niemiłosiernie #!$%@? mnie, że weszło jest umoczone w układy polityczne. Sponsoruje Was Orlen, macie program w reżimowej telewizji co już jest obrzydliwe, bo nie wiem jak jakikolwiek dziennikarz może chcieć
Jak będzie rządzić ktoś inny i #!$%@?ć takie rzeczy to też będę #!$%@?, co to za różnica jaka nazwa partii jak to wszystko ten