Aktywne Wpisy

splinter96 +144
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Basti91 +7
Dla dobra zwiazku musialem zrezygnowac z treningow - niestety byly one nie do pogodzenia z naszym stylem zycia i oczekiwaniami #rozowypasek - chciala spedzac wiecej czasu razem.
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie
Dajcie jakiegos plusa na pocieszenia, jezdzilem na zawody w grapplingu, mialem jechac w przyszlym roku na amatorskie mma, mam jakas pustke w zyciu, bardzo brakuje mi ruchu i przyjaciol z maty (╯︵╰,)
Mam ciezary na strychu i psa, bede sie

źródło: comment_1616470137ZfmFUY0YQJmsKbWjMz1W5B.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@hamuj_sie_hamuj_sie: sugerowanie, że to kwestia płci xDDDD dostosuje odpowiedź do twojego poziomu i powiem, że jak nauczycielka się pomyli to wstawi pałe trzynastolatce, a jak nauczyciel się pomyli to ją pokaże ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@oszty
Abstrahując już od komentarza typa hamujsiehamuj_sie, który jest oczywistym baitem XD
Nie macie wrażenia, że mężczyźni nauczyciele rzeczywiście są lepsi w
@XIONC_CI_MORDE_LIZAL: tak, nie wszyscy na mojej drodze ale średnia tak. Ale to raczej wiadomo z czego to wynika: kobieta jak nie ma co robić ze swoim życiem idzie na nauczycielkę. Trudno
@slabehaslo
Przeciez w szkołach to jest standard. Malo jest nauczycieli z powolania. Jak ja chodziłem to większość nauczyli miala ze soba problemy i nie powinna byla nauczać. Najlepszy przypadek to nauczycielka z matmy, charakter miala paskudny, maz pracowal w tej samej szkole i ja rzucil. To wiadomo, ze ona swoj gniew wylądowała na uczniach.