Aktywne Wpisy

AST0N +34
Jakbyśmy chcieli zrobić bingo z samymi sztandarowymi tekstami Milana, to byłoby ciężko, bo do bingo trzeba by wrzucić przynajmniej 9 tekstów, a ja odnoszę wrażenie, że on w kółko mówi ich tylko 5 xD
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo
- Ja Ci powiem sceze, nie będę kłamał
- Ty mi się podobas najbardziej
- Chciałbym z tobom twozyć parę
- No jo

luckylukk +3
#sebcel
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?
Czy ktoś jest w stanie streścić mi te uniwersum? Kim jest ten człowiek i czemu jest tak popularny na wykopie?

Pismo zwrotne nie zawiera jednak odpowiedzi co w takiej sytuacji ma krwiodawca zrobić by nie ponosić kosztów nabycia leku. W odpowiedzi do MZ poprosiliśmy o ustosunkowanie się do tej kwestii. O skutkach będziemy informować w tym poście na bieżąco wszystkich zainteresowanych.
#barylkakrwi #krwiodawstwo #zhdk #leki
źródło: comment_1617700326yMy12Vb46OVuS2n9YjG6HJ.jpg
PobierzIle tym razem zajmie im odpowiedź?! Strzelajcie ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
źródło: comment_1617708132Rb5gujj6BY08EHrZl1DXaf.jpg
PobierzNie mniej dzięki za sugestię ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
- od kiedy i z jakiego źródła ministerstwo wie o problemie, bo samo stwierdzenie "wiemy" od razu popycha mnie do odpisania "oczywiście, że wiecie, sam wam o tym napisałem",
- ile było zgłoszeń o takiej treści ze strony testerów, ze strony lekarzy i ze strony uprawnionych dawców,
- kto konkretnie podjął jakie konkretne kroki w celu rozwiązania problemu, ponieważ "trwają prace" oznacza jedynie, że
Z lektury KPA nie wynika np. różnica między "bez zbędnej zwłoki" a "niezwłocznie", która jest dość istotna w przypadku
@BarylkaKrwi: (ʘ‿ʘ) Wasza sprawa też jest bardzo ważna! Trzymamy kciuki, nie odpuszczajcie. W razie czego, wiecie, gdzie nas znaleźć! ( ͡° ͜ʖ ͡