@proxion: bo w żabce kupuje sięalkohol i tylko na promocji - 3 piwka, 2 małpeczki i hotdog do tego. Reszta w tym sklepie jest dla picu i bardzo często przeterminowana. Także Żabka to typowy monopolowy ¯\_(ツ)_/¯
@co_za_roznica: szczerze? Red Bull zawsze kosztował powyżej 6 zł za małą puszkę odkąd sięgam pamięcią. Nigdy nie rozumiałem dlaczego. Monstera 5 zł za dużą puchę rozumiem bo jest nie do podrobienia ale Red Bull?
@Zales360: Kurde. ja kojarzyłem, że zawsze ~4zł za małą puchę a nie 6/7... Zdziwiłem się ostatnio :D No RedBull to RedBull, trochę za samą markę ale dla mnie redbull też jest nie do p--------a jesli chodzi o smak
@Ucho1899 Tylko, że większość osób nie pije kratowych piw, tylko te popularne, koncernowe, więc pisanie czegoś takiego nie ma sensu, bo idąc tym tropem zawsze można napisać, że
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
źródło: comment_1618290197z5k8Nv6WoXgQbBmv58br0D.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
porządny perfum ~ 300-500 zl
Fajny, firmowy t-shirt ~ 300 zl
Dobre buty ~ 1000 zl