Aktywne Wpisy
WiecznyBak_79 +100
Siema mirasy
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka
Uratujcie moje studencką dupę, potrzebuje jeszcze minium 40 ludzi do mojej ankiety, która będzie mi potrzebna do licencjatu. Sprawa o tyle pilna że zostało mi tylko opis analizy w licencjacie i wstęp/zakończenie. Aby nie było, że tylko chce to od siebie dam dla wylosowanej osoby która dała plusa bliczka na kebsika + colcke/ malboraska.
Z góry dziękuje <3
https://forms.gle/RdwdVbqjxKHteTc29
#studia #studbaza #lodz #pracalicencjacka

3033540 +31
źródło: temp_file1177199907323629866
Pobierz

Pyre nie dała wczoraj Mirlandzie szans na awans (1575:236). Dzisiejszy mecz zapowiada się na bardziej wyrównany. Poznajcie nasze piękne kandydatki, a oto i one:
- Kandydatka numer jeden: wychowana przez dzikie stworzenia niczym Tarzan - Lorelei. Nie zna swych prawdziwych rodziców, jednak zna zwyczaje harpii jak nikt inny. Krążą słuchy, że może mieć coś wspólnego ze znaną złodziejką o pseudonimie "nocne ostrze"
- Kandydatka numer dwa: alchemiczka Rissa o wymownym spojrzeniu i drapieżnej urodzie. Jako pierwsza dokonała transmutacji o znaczeniu niemal porównywalnym z samym kamieniem filozoficznym - zamieniła bezużyteczne metale w rtęć. W wolnym czasie nadal lubi poeksperymentować, a jej drugim hobby stało się zmuszanie leniwych do pracy
Obie potrafią rozpalić swą urodą do czerwoności, która skusiła Was bardziej?
źródło: comment_16202370861A7GtYpe4yHjPgRVZpat0J.jpg
PobierzKtóra dama jest Twoim zdaniem piękniejsza?
źródło: comment_1620237648IRpQNQU4m3ZbOUON7d0trR.jpg
Pobierzźródło: comment_1620237663iXx0uAWAkyxuKEfHtG3EEI.jpg
Pobierz@Zdzisiaczek: kupiła mnie, glos na Risse
Proponuje, żebyś wrzucal zdjęcia herosek z IV części pod zdjęciami z III części, a nie pod ankietą. To jest czasami decydujące i zdjęcia herosek z IV części bardzo pomagają w wyborze a czasem go zmieniają.
źródło: comment_1620238196fx73cSqtHGCbPTkxh8bwkC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora