Aktywne Wpisy

Damianowski +5
Wczoraj dosłownie odkryłem Claude i się zakochałem w tym AI.
W końcu mogłem robić rzeczy za które nie musiałem płacić i czekać aż programista zrobi.
Wykupiłem wersję PRO.
Napisałem z nim przez 6h około 50% MVP mojego nowego portalu.
Tak się tym podjarałem dosłownie jak wtedy gdy podłączyli mi internet xD
W końcu mogłem robić rzeczy za które nie musiałem płacić i czekać aż programista zrobi.
Wykupiłem wersję PRO.
Napisałem z nim przez 6h około 50% MVP mojego nowego portalu.
Tak się tym podjarałem dosłownie jak wtedy gdy podłączyli mi internet xD

Palinkka +17
Kawa, kawusia z rana… i kot :). Nie pasuje mu dzisiaj bo dostał rozwodnione jedzenie- jak codziennie. Jednak, dzisiaj ciut więcej wody było . A dlaczego rozwodnione? Zapewne zapytacie. A to dlatego, że on zwyczajnie nie pije. Poidełka za miliony monet nie działają. Jest jedna rzecz która działa i nie jest wodą z kibla. Uwaga oto przepis: duże naczynie z wodą, a w środku sałata wodna, ale to zawsze się kończy katastrofa.
źródło: IMG_9792
Pobierz

Fajna jest ta weryfikacja dwuetapowa. Okazuje się, że jak zmieniłem telefon, to Google Authenticator to już nie ten sam Google Authenticator. Są kody, ale złe i nie działają xD Wypok mi się wylogował nagle i już się nie mogę w żaden sposób zalogować. A konto miało ponad 10 lat, smuteczek ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Ktoś ma jakieś rozwiązanie?
Kogo zawołać z administracji?
#wykop #pytanie #pytaniedoeksperta #moderacja
Zresztą ciekawy jestem jak te konta były przejmowane - jak ktoś umiał, to może ja swoje przejmę, skoro znam hasło ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Nie wiem, może ja czegoś nie rozumiem, ale dla mnie to jakoś źle działa. Byłem pewien, że Authenticator jest powiązany po prostu z kontem Google i tak jak wszystko inne nie wymaga jakiegoś specjalnego przenoszenia. Odzyskuję dostęp do niego i już. A okazuje się, że nie.