Wpis z mikrobloga

Jedni mówią że niejadalna, w innych przepisach czytam żeby pokroić drobniutko i dodać do sosu.


@arinkao: niejadalna w sensie, że trująca, czy niedobra? xD
Spróbuj i zobacz jak ci smakuje
  • Odpowiedz
@arinkao: no nie wiem co mam tutaj wnieść, skoro pytasz, czy coś jest dobre, ale nie chcesz próbować ¯\_(ツ)_/¯
Ja używam, ale rozumiem, że może komuś nie smakować. Więc jedynym sposobem dla ciebie jest kupienie jej i sprawdzenie
  • Odpowiedz
@Limonene: Chodzi mi o to że chce się dowiedzieć czy ktoś z tu obecnych spożywał trawę z zalewy i może to polecić lub czy inni którzy kupują ten produkt ją wyrzucają tak jak ja robiłam do tej pory.

A tobie o coś chodzi oprócz #!$%@?ą się, nie pierwszy raz?
  • Odpowiedz
A tobie o coś chodzi oprócz #!$%@?ą się, nie pierwszy raz?


@arinkao: chyba mnie z kimś pomyliłaś XD

Chodzi mi o to że chce się dowiedzieć czy ktoś z tu obecnych spożywał trawę z zalewy i może to polecić lub czy inni którzy kupują ten produkt ją wyrzucają tak jak ja robiłam do tej pory.

Odpowiedziałam na to: Ja używam, ale rozumiem, że może komuś nie smakować. Więc jedynym sposobem dla
  • Odpowiedz
@arinkao: zależy od potrawy, jak chcę dużo aromatu, to rozgniatam tłuczkiem i wtedy zazwyczaj wyciągam przy jedzeniu, bo robi się włóknista, a czasem rozdrabniam w blenderze i wtedy nie wyjmuję. Albo kroję, smażę na maśle i dorzucam do zupy jako dodatek
  • Odpowiedz