Aktywne Wpisy

koniczynaxD +36
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Szybki_bill99 +78
Życie jest tak cholernie niesprawiedliwe. Wysportowany facet, który dba o swoje zdrowie umiera na zawał w wieku 49 lat, a knury bmi 40, którzy jedzą czerwone mięso z grilla 3 razy w tygodniu zapijając je piwskiem i doprawiając szlugiem dożywają 80+. Nie rozumiem tego zupełnie. #mecz #pilkanozna #zdrowie #medycyna
źródło: HFjRlCmWsAAA0u-
Pobierz

źródło: comment_16208913320zqN5bG1u0dolKPFgbmldL.jpg
Pobierz@Adwokat_Boga: Złóż wniosek o informację publiczną do NIK. nik@nik.gov.pl W razie problemów z uzyskaniem odpowiedzi, pomożemy, pisz - do naszych prawników.
źródło: comment_1620905930Mh56jz9Ga6B9GxMOrIuvCU.jpg
Pobierzźródło: comment_16210337603s9e5J4Oygo2XUkqkChadu.jpg
PobierzAle to logo jest tam absolutnie zbędne. XD
Jak są na konferencji to mają za sobą wielkie loga na banerach. A jakby faktycznie potrzebowali tego logo, to by walneli se na garnitur taki haft (wyobrażam sobie jak idiotycznie by to wyglądało) XD
A w ogóle to te pieniądze lepiej wydać na FFP2, a nie na zwykłą bawełnianą... XD
Edytka:
Aha, zajebiście. Jeszcze miałbym wpłacać 100 zł i przesyłać dowód do sąd? Ja p------ę...
data przesłałem do Państwa wniosek o informację publiczną (jego treść przesyłam w załączeniu). Do dziś nie otrzymałem odpowiedzi, chociaż termin na odpowiedź minął 9data). Zgodnie z art. 13.1 Ustawy o dostępie do informacji publicznej ,,Udostępnianie informacji publicznej na wniosek następuje bez
zbędnej zwłoki, nie później jednak niż w terminie 14 dni od dnia złożenia wniosku." Dlatego wzywam do jak
Zawsze to przypomnienie możesz im podesłać, może gdzieś się e-mail "zagubił" hehe
"W nawiązaniu do Pana zapytania dotyczącego zakupu maseczek ochronnych z logo NIK przesłanego w dniu 13 maja 2021 r. uprzejmie wyjaśniam co następuje:
W 2020 roku Najwyższa Izba Kontroli zakupiła 650 szt. maseczek z logo NIK i wydatkowała na nie 6.500,00 zł brutto. Maseczki zakupiono w ZPH ALTEX-FASHION Alina Łoboda ul. Krasińskiego 18a Legionowo.
Nie było przeprowadzone postępowanie przetargowe.
Zakupu dokonano
źródło: comment_1624442443ZUFiyf0LPHMFyJAXMi96MI.jpg
Pobierz