Aktywne Wpisy

LukaszTV +164

AcyX +226
Może jestem za mało lewicowa albo mam zamknięty umysł ale wydaje mi się, że lepiej tym ludziom zrobiłoby znalezienie normalnej pracy i zwykłe życie xD. Ich zachowanie przypomina mi zachowanie dzieci z gimnazjum z przesadzonymi z nudów reakcjami. Jak cię koleś zdradził z przyjaciółką to urywasz kontakt i tyle a tutaj jakieś filozoficzne wiadomości i przeciąganie tego jakby to było jedyne czym się w życiu zajmują. No nie wiem, ale ja nie

@cin123654:
Fallout 2: 9 miesięcy
Kotor2:
@cin123654: włoski dubler Keanu przyznał, że sam Keanu miał wpływ na zmianę fabuły więc nie wiem co chcesz chować...
@Czarna_ksiazka: Ja się dziwie że gra się nie wysypała - CPU ledwo tam zipał, ogarniać grę i cały stream realizowany za pomocą CPU. Hardwarowo jak robisz stream (przez GPU ) tracisz ~ 5 fps.
@Exenex: niech Ci nasz Ojciec Święty odpowie:
@cin123654: Chyba porównując do gier typu COD, gdzie single player jest tylko doklejony na siłę do multiplayera. Jeżeli chodzi o gry stojące singleplayerem to jest mega krótka.
@cin123654: Jak to się ma do twittera włoskiego voice actora, który w 2019 z radością stwierdził, że dostał drugie tyle tekstu Silverhanda do ogrania xD?
Wiadomo że Kijano to druga połowa 2018 roku, ale cały zarys i fabuła powstała wcześniej ( kosmetyka to pewnie leci w każdej grze do samego końca )
@Nihas: mi się wydaje, że postanowili te dwa dodatki połączyć w jeden większy zaplanowany na gwiazdkę 2022 plus rozciągnąć DLC trochę w czasie również na przyszły rok.
Napewno nie zmienili całego scenariusza w 2019 roku, tym bardziej że demo 2019 z kijano ma misje które są w finalnej grze.