Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pablo397: wspominałem gry nie tworzy się rok, teorie że 2019 zmienili fabułę można schować głęboko. Cała historia i tak jest dosyć długa jak na dzisiejsze standardy. Grze brakowało pewnie te kilka miesiecy na szlif technologiczny, połączenie części w całość. Ostatnie miesiace to pewnie panika po odpaleniu skompilowanej gry na PS4 i na tym się przejechali.
  • Odpowiedz
teorie że 2019 zmienili fabułę można schować głęboko.

@cin123654: włoski dubler Keanu przyznał, że sam Keanu miał wpływ na zmianę fabuły więc nie wiem co chcesz chować...
  • Odpowiedz
@pablo397: Nie zdziwiłbym się jakby nie potrzeba podstawki a gracz będzie mógł albo importować sejwy albo dokonać szybkich decyzji w prologu jak się potoczyła historia kluczowych postaci w podstawce.
  • Odpowiedz
@pablo397: Kosmetyka, a nie cały scenariusz, tym bardziej że nasza Panam mówiła o nagraniach przez 1.5 roku. Więc jej sekwencja była już ogarnięta dużo przed 2020 rokiem.

@Czarna_ksiazka: Ja się dziwie że gra się nie wysypała - CPU ledwo tam zipał, ogarniać grę i cały stream realizowany za pomocą CPU. Hardwarowo jak robisz stream (przez GPU ) tracisz ~ 5 fps.
  • Odpowiedz
Cała historia i tak jest dosyć długa jak na dzisiejsze standardy.

@cin123654: Chyba porównując do gier typu COD, gdzie single player jest tylko doklejony na siłę do multiplayera. Jeżeli chodzi o gry stojące singleplayerem to jest mega krótka.
  • Odpowiedz
wspominałem gry nie tworzy się rok, teorie że 2019 zmienili fabułę można schować głęboko.

@cin123654: Jak to się ma do twittera włoskiego voice actora, który w 2019 z radością stwierdził, że dostał drugie tyle tekstu Silverhanda do ogrania xD?
  • Odpowiedz
@MirkobIog: Drugie tyle, czyli rozszerzyli zawartość - a nie ciach ciach.

Wiadomo że Kijano to druga połowa 2018 roku, ale cały zarys i fabuła powstała wcześniej ( kosmetyka to pewnie leci w każdej grze do samego końca )
  • Odpowiedz
Hmm, nie wiem czy tak zrobią, jeśli mam być szczery to wydaje mi się, że wydadzą 2 duże dodatki jak zapowiedzieli wcześniej i szybko przejdą do Wieśka 4.

@Nihas: mi się wydaje, że postanowili te dwa dodatki połączyć w jeden większy zaplanowany na gwiazdkę 2022 plus rozciągnąć DLC trochę w czasie również na przyszły rok.
  • Odpowiedz
@cin123654: Jak dla mnie to znaczy, że dramatycznie zwiększyli jego role w głównej historii, a nie że chodzi tylko o jakieś side questy, bo nijak z tego uzbiera się drugie tyle pierwotnego tekstu. Prawdy nigdy nie dojdziemy, no ale jednak te ramy czasowe bardzo sugerują tą wersję. Przeciez w sierpniu 2018 gra rzekomo była grywalna od początku do końca i została jedynie walka z bugami. Skad więc nagle taka zmiana
  • Odpowiedz
@MirkobIog: Jest dużo teorii, nawet z tym że było 3 bohaterów z Relica. Zmniejszyli do 1, a dopakowali go też do zadań pobocznych.

Napewno nie zmienili całego scenariusza w 2019 roku, tym bardziej że demo 2019 z kijano ma misje które są w finalnej grze.
  • Odpowiedz