Wpis z mikrobloga

No cóż, no wołam plusujących :p odnośnie AMC
To ten poziom, od którego raz, dwa razy, może się jeszcze odbić, a nie zejdzie poniżej.
Według schematu

Oczywiście nic nie jest pewne.
#amc #gielda #gme

@Gepardzik @Paterr_S @j3th @Gambardella @MrEmigrant @suckmyduck @Randomovy @bananoweciasto @goferoo @tomasz-kotel @Nephesh @tobigos @SpawaczPolimeru @OO___oo___OO @octave25 @XaVeN_PL @Mufasaaa @gloom @Take_shrooms
rukh - No cóż, no wołam plusujących :p odnośnie AMC
To ten poziom, od którego raz, d...

źródło: comment_1621354304FXd5EHcskUZuD5qKmRNAhs.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Nie mówiłem, nie mówiłem? Nic nie ruszałem. Nie przygotowałem się na ten nagły wzrost i spadek, na wyjście z tego klinu i ustawienie mojego targetu. No nic.
Ale odbiło się o tą kreskę dokładnie.
@Gepardzik @Paterr_S @j3th @Gambardella @MrEmigrant @suckmyduck @Randomovy @bananoweciasto @goferoo @tomasz-kotel @Nephesh @tobigos @SpawaczPolimeru @OO___oo___OO @octave25 @XaVeN_PL @Mufasaaa @gloom @Take_shrooms
rukh - Nie mówiłem, nie mówiłem? Nic nie ruszałem. Nie przygotowałem się na ten nagły...

źródło: comment_1621361116gVkbBvHPxZQPs01aiqXjEn.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Gepardzik: oczywiście że trzymam. Znaczy, wypłaciłem połowę jeszcze przed tymi wahaniami. Bo zależało mi na innej spółce. Wieżę że "NEW" Puxin nie zejdzie poniżej $2.46 Wiem że nic nie warta spółka, ale warto spróbować szczęścia :p Tzn. widzę pewien schemat na wykresie. Jeśli nic się nie będzie działo to nic. Uciekam.
  • Odpowiedz