Aktywne Wpisy

#gdansk #bmw #motoryzacja #opony #samochody
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją
przy ostatnim przeglądzie w ASO BMW powiedziano mi, że moje opony (VREDESTEIN) nie posiadają specjalnej homologacji producenta BMW w związku z tym jazdą moim samochodem jest niebezpieczna, mogą nie działać prawidłowo systemy bezpieczeństwa, samochód może poruszać się niestabilnie szczególnie przy wyższych prędkościach co zagraża bezpośrednio mojemu życiu! Zaproponowano mi tam wymianę tych opon na takie z homologacją

Tag do obserwowania -> #liczymylockdown
Na niebiesko pokolorowane ostatnie 7 dni.
Plus przy pierwszym komentarzu -> zawołam do następnego
Tabela zawiera średnią kroczącą (7 dniową)
Pełna tabela:
https://docs.google.com/spreadsheets/d/1P5lGkYE2ZFPqVXoqoTxvcd9m9hkB2ZP-XA4a-uAXgZs/edit?usp=sharing
#idziemypolockdown #koronawirus #narodowakwarantanna
źródło: comment_1621413663OwgKOCLWyV7E6lOhyej5NH.jpg
Pobierzźródło: comment_1621413691ko8IlN1QBXKH80utflxyrk.jpg
Pobierzźródło: comment_1621413713M69ENo0b6z0G0zoTGXrobO.jpg
Pobierzhttps://www.wykop.pl/wpis/57644381/#comment-205178533
źródło: comment_1621414617pWYUC4BXqrAeh04MAG1GGE.jpg
PobierzWydaje mi się, że może być delikatne zahamowanie spadków za ten czas właśnie, ale raczej nic dramatycznego. Po prostu sytuacja ustabilizuje się na poziomie niskich trzycyfrowek dziennie.
źródło: comment_1621414812BoXCmfxMZ6b2lAZYVOKGRa.jpg
PobierzDruga sprawa to jakby rozciągnąć ten wykres wstecz, to moment zamknięcia wszystkiego nie generował spadków zachorowań.
@taior3 świetna robota! :D
źródło: comment_1621415322wVfAr9QIoc4x39BI8pL1S2.jpg
Pobierz@Iudex zgadza się, hotele otwarto tuż po majówce i nie wygląda żeby to wpłynęło na trend. Odnosiłem się głównie do restrykcji zniesionych w ten weekend. Osobiście zgadzam się, że już dawno powinno być wszystko otwarte, a zachorowania to raczej efekt sezonu grupowego, niż restrykcji, ale jeśli chcemy właśnie ich zniesienie analizowac, to na jakiekolwiek efekty trzeba poczekać.