Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 67
@Masaru: Totalnie z nikąd to przyszło i z tego powodu mam obawę, że nie zostawił po sobie żadnych wytycznych jak skończyć Berserka. Noboru Yamaguchi, wiedział, że umiera na raka rozpisał jak dokończyć Zero no Tsukaima, dla osób, które miały przejąć jego pracę. Wielki smutek dla rodziny, ogromny ból dla fanów, najprawdopodobniej nigdy nie poznamy zakończenia najlepszego komiksu na świecie.
  • Odpowiedz
@Masaru:
K------a, ale się w-------m, czytam to gowno od ponad 15 lat i ostatnio ciągle powtarzałem żeby miura kończył berserka nim mu się oczy zamkną, a tu masz... no ja p------e... I już dzień zaczynamy od w----u
  • Odpowiedz
@Masaru: Tylko 54 lata. Generalnie anime nie oglądam już od dawna, ale Berserk miał coś w sobie i czasem odpalam jakieś filmiki na youtube, co tam się dalej dzieje w komiksach. No to pewnie historia pozostanie bez zakończenia, bo chyba tylko Kentaro Miura jeden wiedział, jak to w satysfakcjonujący pomysł zakończyć.
  • Odpowiedz
@lewoprawo:
Manga jest lata świetlne do przodu w porównaniu do anime. Te pieresze z 98? roku nie pokrywa nawet 1/6 całości obecnie... już nie pomne o tym że 1 odcinek jest lekko zmieniony względem oryginału.
  • Odpowiedz