Co to jest za przedziwna książka, gdzie okazuje się, że osoby, które wydaje nam się, że znamy są kimś zupełnie innym i odwrotnie. Do wyjaśnienia i końca tej książki brakuje mi dodatkowych wyjaśnień, może wcale nie było jednak tak jak się po przeczytaniu ostatniej strony wydaje? Mimo, że początek się dłuży to książka wciąga coraz bardziej, a że jest krótka to do pochłonięcia w jeden wieczór ;) Bardzo podoba mi się też kreacja głównej bohaterki, ale pozostałym poświęcono bardzo mało uwagi, może dlatego, aby książka nie była zbyt przewidywalna? Mimo wszystko szkoda.
Cześć mirki! Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie! Dziś w nocy skradziono #rower mojej różowej w #poznan z klatki bloku przy grunwaldzkiej. Jeżeli ktoś zauważy proszę o kontakt. #rowery #kradno
Takie pytanie, może głupie może nie. Dlaczego niektórzy chwaląc się swoimi portfelami/transakcjami cenzurują ilość posiadanych akcji lub kwoty? #gielda
Tytuł: Hashtag
Autor: Remigiusz Mróz
Gatunek: kryminał
Ocena: ★★★★★★★★☆☆
Co to jest za przedziwna książka, gdzie okazuje się, że osoby, które wydaje nam się, że znamy są kimś zupełnie innym i odwrotnie. Do wyjaśnienia i końca tej książki brakuje mi dodatkowych wyjaśnień, może wcale nie było jednak tak jak się po przeczytaniu ostatniej strony wydaje?
Mimo, że początek się dłuży to książka wciąga coraz bardziej, a że jest krótka to do pochłonięcia w jeden wieczór ;)
Bardzo podoba mi się też kreacja głównej bohaterki, ale pozostałym poświęcono bardzo mało uwagi, może dlatego, aby książka nie była zbyt przewidywalna? Mimo wszystko szkoda.
#bookmeter
źródło: comment_1621931403yj0Fq3ogQ9irP3jeACQCDD.jpg
Pobierz