Aktywne Wpisy

Apu-Apustaja +3
niesamowite że wykop jest już tak martwy że o 3 w nocy liczba użytkowników online wynosi 5

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Umawiam się z typami na tynki, 4 miesiące wcześniej. Na 2 dni przed realizacją przesunęli termin o 1-2 tygodnie. Zgadnijcie co jest teraz, na dzień przed nowym terminem? No przesunęli o 2-3 tygodnie xD
Nie muszę mówić, że cały kalendarz mam R O Z P E I R D L O N Y, przed hydraulikiem robię z gęby dupę, przed wylewkarzami to samo bo mnie jacyś podludzie wystawili. Dwa razy.
Mam plan,
Umawiam się z nimi na realizację, angażuję do tego znajomych którzy też umawiają terminy na swoich budowach.
jak się zjawią z agregatami i rozstawią sprzęt to powiem, żeby palili wroty bo na śmieci nie mam tu miejsca. pojadą do znajomych i spotka ich to samo. Może im +/- miesiąc z kalendarza wypadnie. Działalność wywrotową mam zamiar rozszerzyć na resztę tzw "fachowców". Poumawiam się na terminy, jak przyjadą to powiem, żeby "wiadomo co za bramę".
To co się dzieje w #budowlanka z tymi partaczami to jest jakieś nieporozumienie. Masa kretynów którzy albo lecą w 8==D albo po których trzeba 1/2 roboty poprawiać. Szkoda strzępić ryja #gorzkiezale
#budowadomu #budujzwykopem #lubuskie #zielonagora #sulechow
@KONONOWlCZ: Człowieku oni mają w dupie twoją budowę ugadywana 4 msc temu. Teraz ludzie są w stanie zapłacić 30-50% więcej niż ty miałeś z nimi ugadane. Ceny budowy wystrzeliły w kosmos i ssanie na rynku jest niesamowite.
Niestety bez kontaktów w budowlance idzie się załamać. Z ulicy nie jesteś w stanie dostać nawet wyceny xD.
Sam jestem na etapie tynków i gdyby nie tynkarz po znajomości to bym chyba poczekał do kolejnego roku z tym, bo jest absolutna masakra na rynku
I ryzyko jest takie, że okażą się partaczami. Wtedy nie spieprzą mi jednego elementu ale jest możliwość, że każdy po kolei ;)
źródło: comment_1621943767QCc1yFOSoS7c59bUDgLskS.jpg
PobierzP.S.