Aktywne Wpisy

PtactwaWiele +5
Pomijając całą mroczną stronę #epstein która jest oburzająca chociaż raczej niezbyt zaskakująca, jest myśl która nie daje mi spokoju.
Gość jest znikąd, ot urodził się w przeciętnej rodzinie w ciągu swojego życia doszedł do olbrzymich pieniędzy i olbrzymich znajomości. Przecież taka wyspa to tylko jeden side quest tego chłopa w życiu, a wymaga dużego nakładu pieniędzy i czasu. Weź znajdź wyspę, kup, zaplanuj co tam wybudujesz, dostarcz to wszystko, miej
Gość jest znikąd, ot urodził się w przeciętnej rodzinie w ciągu swojego życia doszedł do olbrzymich pieniędzy i olbrzymich znajomości. Przecież taka wyspa to tylko jeden side quest tego chłopa w życiu, a wymaga dużego nakładu pieniędzy i czasu. Weź znajdź wyspę, kup, zaplanuj co tam wybudujesz, dostarcz to wszystko, miej

panDario +14

Zapraszam do odsłuchu, a z okazji spełnionego marzenia organizuje #rozdajo 0.7 Jacka Danielsa, żebyście mogli to opić razem ze mną :) Z plusujących wylosuję w niedzielę o godzinie 20 jedną osobę (oczywiście 18+), której wysyłam flaszkę na mój koszt ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A jak komuś się spodoba, zapraszamy na nasz fb: https://www.facebook.com/beatwisepoznan
#muzyka #gitara #gitarabasowa #tworczoscwlasna #hiphop #rap
Dodatkowo - to jest potęęężne rozdajo! :)
Komentarz usunięty przez autora
Gratulację i proszę o kontakt na pw :)
źródło: comment_1622802396pl1YsailIVAoa6HUUrKQDw.jpg
Pobierz