Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
Obczajcie sobie $DNUT.

Jakiś czas temu nasz @Cryptonerd_io: wykopowy wyszukiwacz perełek shitcoinowych pisał o tym (chyba jako pierwszy pisał też o hodlu).

Uwaga! To nie jest kolejny deflacyjny opodatkowany slippagem ponzi nastawiony na szybkie x50 x100 x2000. Bonusów za trzymanie brak, dniówek brak, wzrostów brak! Brzmi rewelacyjnie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

W skrócie, chcą rywalizować z poocoinem. Za 1.5 tyg ma być alpha release. Na telegramie były jakieś sneak peaki interfejsu. Wydaje mi się że jak na scam to za mało naganiają, piszą że marketing i promocja dopiero po wyjściu alphy i później po całym release. Może faktycznie na razie skupiają siły na wypuszczeniu czegokolwiek, a później wezmą się za shillowanie, naganianie i marketing.

www.donutcharts.com

0x822d0c4485bd09533d6b479b5bdb3ad28470802f

Oczywiście może to również spaść do zera, albo umrzeć :)
To nie jest porada inwestycyjna, DYOR.

Ja kupiłem na początkowej górce, a dzisiaj dokupiłem jeszcze trochę. Groszowe sprawy oczywiście włożone, ale jakoś mi się spodobał ten pączuś. No i przez to że nie ma slippage to możecie w każdym momencie wejść / wyjść bez 20-24% podatku jak przy standardowych shitach ostatnio popularnych.

#kryptowaluty #donutcharts #wykopshitcoinclub
inXe - Obczajcie sobie $DNUT. 

Jakiś czas temu nasz @Cryptonerd_io: wykopowy wyszuki...

źródło: comment_1622290134krvuaUqbKiAlE2PNK13Qu8.jpg

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Cryptonerd_io: Już odbił trochę z dołka, ale i tak jest chyba sporo niżej niż jak kupowaliśmy na początku ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)

Szkoda ze nie można automatem po kilka dolców dać we wszystko. Tak na wszelki wypadek ( )
  • Odpowiedz
  • 0
@gacek21: Tutaj to raczej kwestia tygodni / miesięcy, więc trzeba o tym zapomnieć i sprawdzić za jakiś czas. A przynajmniej do tej alphy i zobaczyć czy cokolwiek wyjdzie czy będą problemy. Widzę że z 5-6 osób kupiło po parę dolców, ale ze mnie naganiacz ( ͡° ͜ʖ ͡° )*:
  • Odpowiedz