Aktywne Wpisy

vieniasn +23
ostatnio trochę pojeździłem w tragicznych warunkach i zdecydowanie zbyt szybko w tragicznych warunkach i ani razu nie zobaczyłem żeby zadziałała kontrola trakcji albo esp i wiele wskazuje że ja nawet nie mam tych lewackich bredni to nie szkodzi ale zaskakujące to jest że samochód z 2011 z rynku polskiego nie ma tego w wyposażeniu

czy ja komentuję na złym tagu czy każdy ma w p*ździe hokej i praktycznie występ drużyny gwiazd na olimpiadzie XDD
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta
#mediolan2026 #hokej #mecz #pytaniedoeksperta

Sprzedaję na górce, kupuję na dołku. Wspomagają mnie wskaźniki RSI, oraz Relative Volume, i długie świece i powtarzające się szczyty.
.. RSI wygląda jednak coraz gorzej.
#tfuel #kryptowaluty #gielda #smiesznekreski
źródło: comment_1623531959FwZEQBHCVvSdqc1hCaydS3.jpg
Pobierzźródło: comment_1623532229OdNDnfpJNZZcHSu1F0IkpD.jpg
PobierzŁuki u nikogo nie widziałem, ale widać pod moimi wpisami #gielda że często je rysuję.
Arete Trading wyjaśnił na YT, jak działa Relative Volume, i poziomy Fibonacciego jak stawiać. Często pokazuje to w jego podsumowaniach dziennych.
Nie wiem jak będzie dalej. Teraz nie śledzę.
Ale wczoraj dotknęło na ułamek sekundy 45 centów.
Sprzedało mi troszkę poniżej, i na tym koniec było.
Jakieś grubasy zaczęły manipulować, ignorując punkty odbić, a przy 45 centach ustawiona była kilkumilionowa bariera sprzedaży, widoczne na wykresie "Depth of Market". Boty czy nie boty nie miały szans usunąć tego zamówienia sprzedaży, bo urosła cena w mgnieniu