Aktywne Wpisy
Sebastix +797
Moja siostra wlasnie zmuszona jest sprzedac dwuletnie mieszkanie przez psy ktore nak*rw*ja symultanicznie od 6 do 23 xD
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki
Ja tez mierze sie tym w swoim bloku choc nie w takiej skali. Z tego co widze na tagu wiekszosc ludzi ma to samo. Nie rozumiem dlaczego jeszcze nie zoatalo to ograniczone? Za dobry biznesik? Psy w mieście to społecznie szkodliwa zachcianka. Za ich ich posiadanie powinno sie placic konkretną akcyzę jak za fajki

dwa__fartuchy +237
Cześć Koleżanki i Koledzy, dawno mnie tu nie było (ʘ‿ʘ) Jak żyjecie?
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
Praca w aptece w małym mieście to jest jakiś inny stan umysłu :D
#dwafartuchywaptece #apteka #medycyna #pracbaza #farmacja
źródło: 009303B9-5844-4A51-AEEF-AD2CA145CAA7
Pobierz

Sobotni pojedynek zakończył się zwycięstwem rycerza śmierci Vokiala (787 głosów), który zdobył 232 głosy więcej od wędrowca Kalta (555 głosów). Gratulujemy!
Dzisiaj zmierzą się ze sobą druid z Bastionu i władca z Lochu:
- Alagar - Odkąd był małym brzdącem marzył o zostaniu najlepszym hydraulikiem w całym Enroth. Próbował swoich sił w magii wody, ale na rodzimej mu pustyni nie miał zbyt wiele materiału do ćwiczeń. Nie poddał się jednak - wykorzystywał do tego własne łzy, co pozwoliło mu rozwinąć talent magiczny. Niestety, spowodowało to bolesną suchość oczu, przez co jego lico zdobi charakterystyczny grymas.
- Shakti - Obrośnięty kolcami troglodyta o mahoniowej skórze wydaje się być niedostępny - wszak jest jednym z najlepszych taktyków Nighonu, którego boją się nawet wprawni wojownicy. Gdy jednak pozwolić mu na to, usiąść z nim na kanapie, otworzyć butelkę wina oraz swoje serce, odsłoni się i pokaże prawdziwego Shaktiego: wrażliwego, skromnego artystę modelarza.
Wszystkie pary losowane są przez mój skrypt w Pythonie dostępny pod tym linkiem.
O co chodzi?
źródło: comment_1624815826NOjsnfsPjOJkljXlmSK3i1.jpg
PobierzKtóry dżentelmen jest twoim zdaniem przystojniejszy?
źródło: comment_1624816816RqZXJSZnlGPAMMeQDxR7w5.jpg
Pobierz