Wpis z mikrobloga

@mmichal: Usuń mapy których nie używasz, samo USA i Kanada zajmują chyba połowę miejsca. Jak miałem ~600 MB wolnego miejsca, to też miałem ten problem z aktualizacją. Jak rozmawiałem z supportem, to zalecają minimum 1 GB wolnego miejsca, mimo że na stronie jest informacja o 200 MB ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@mmichal: aż poszedłem sprawdzić, po USB mogę normalnie przeglądać pliki. Generalnie u mnie zanim support napisał, że do aktualizacji trzeba mieć minimum 1 GB (Bolt v2 here), to zrobiłem u siebie factory reset i on rozwiązał problem, aktualizacja się zainstalowała poprawnie. U Ciebie też to proponuję w ostateczności, bo zawsze lepiej zrobić factory reset i ustawić Wahoo na nowo w 5 minut, niż odsyłać do supportu i nie mieć Wahoo
  • Odpowiedz
@Treki: moj juz po gwarancji, chyba sobie daruję i jutro po trasię dopiero będę męczył,

aaa i plików nie mogę przeglądać :( nie pokazuje go , sprawdziłem na kilku kabelkach i z różnymi kompami :(
  • Odpowiedz
@mmichal: a, jeszcze jedno. Mam taką przypadłość w Roam, że muszę używać oryginalnego kabla usb.
Inne też nie widzą urządzenia, coś jak za krótkie piny?
  • Odpowiedz
@mmichal: to samo dziś miałem, chyba z 10 razy próbowałem, i z apki z telefonu i bezpośrednio z licznika, nic nie szło. Dopiero jak podpiąłem po usb i skasowałem folder 12072 z systemupdateelemnt to po restarcie wyszukałem z licznika i poszło, ale sam proces przebiegł inaczej, bardzo długo wisiało na "installing" po czym od razu weszło na ekran z danymi
  • Odpowiedz
@dablju_: kurde nie widzi go jako urządzenie usb, co bym nie robił, sprawdziłem z 10 kabli i różne systemy na różnych lapkach i niestety nic nie wykrywa go jak usb, a reset firmware nie pomaga :( cały czas przy odpalaniu próbuje sam się aktualizować i jest failed :(
  • Odpowiedz
@dablju_: udało się! dzięki za pomoc z tym folderem, w końcu znalazłem kabel który zadziałał, dosłownie 10 sprawdziłem które nie działały ale stary kabel od konsoli zatrybił i jako USB wykryło, skasowałem folder co napisałeś i poszło! Strasznie długo robiło ale działa :) dzięki wielkie za podpowiedz!
  • Odpowiedz