Wpis z mikrobloga

@NorthWarrior trochę dziwne, że koleś sam nie wpadł na to, że wynajęcie dziwki opłaci się bardziej.
W praktyce pewnie by się domagał znacznie częściej niż raz na miesiąc i nie zdziwiłabym się gdyby jednocześnie mieszkał tam w środku ;)
Na szczęście nie muszę sprawdzać, brrrr.
  • Odpowiedz
wynajęcie dziwki opłaci się bardziej.

@andziamitsu: wejdźcie sobie na rokse i zobaczycie ze za całą noc panie sobie życzą 1.5 - 2k. Za 200 zł to sobie kogoś załatwisz na godzinę a i tak jak sam tam pojedziesz.
  • Odpowiedz
@j3sion poważnie aż takie drogie?
A czemu cała noc jest taka droga? Chodzi o to, że śpisz z nią i to jest takie drogie czy możliwość orania jej całą noc?
Nieraz widzialam wpisy, że się płaci za godzinę a jeśli się skończy po 5 minutach to pech i wywalają za drzwi.
Jestem dziewczyną, nie chodzę na dziwki więc wiem tyle, co z wykopu się dowiem ;)
  • Odpowiedz
@j3sion poważnie aż takie drogie?

A czemu cała noc jest taka droga?

@andziamitsu: Mamy tu przykład typowego oświecenia gdy różowy pasek dowiaduje się ile można zarobić na swoim ciele. Tylko nie googluj showup / onlyfans bo dowiesz się że można zarobić 10 razy tyle i to nie dotykając zwyroli
  • Odpowiedz
@knur3000 typowe oświecenie? Lol.
Nie dzięki. Dziwi mnie skąd ta cena kilku tysięcy za noc. Ekonomicznie to wydaje się nie mieć sensu.
Swoją drogą też byś mógł zarabiać na ciele, męskie dziwki są pewnie w cenie.
Śmiało, jeśli myślisz takimi kategoriami ;)
  • Odpowiedz
a jak dla mnie to gość porucha, a potem przestanie się odzywać. Numer stary jak świat XDD

@Niggalke: Przypomniał mi się wpis z jakiegoś forum gdzie dziewczyna opisywała jak poszła zatrudnić się jako "sekretarka" do jakiegoś typa i aby zwiększy swoje szanse odbyła z nim stosunek. A później okazało się że typ nie ma żadnej firmy, jest bezrobotny i mieszka z matką.
  • Odpowiedz