@wez_idz_sobie: ja mówię na nich konie U mnie byli wszystkim po trochu Strzelanie z ucha, zawyżanie norm i dogadywanie się za plecami innych żeby wziąć pod stołem hajs. Nowy majsterek też za wazeliniarstwo i podpierniczanie dostał awans z robola. Najśmieszniejsze jest to, że ciągle się mnie o coś pyta i łebki mówili, że to ja powinienem być majstrem, bo wiem więcej od niego, ale ja nie mam charakteru
@wez_idz_sobie: W każdej robocie kadra kierownicza średniego i wyższego szczebla ma jedno podstawowe zadanie: skłócenie szeregowych pracowników. Środki są różne. W większych zakładach napuszczają na siebie grupki etniczne, religijne, ludzi z różnych miast etc. W mniejszych dzielą sobie pojedynczych pracowników na typy (przydupas kierownika, przydupas przydupasa, firmowy frajer, bumelant etc.). Pomagają też takie zagrywki jak wspomniane wyżej niejasne zasady premiowania, obietnice podwyżki albo umowy etc.
@wez_idz_sobie: u mnie tak jakby podobna sytuacja W moim mieście i innym z którego czasami dojeżdżała karetka zwolnili się wszyscy ratownicy i nie ma karetek już, jest jeszcze jedno trzecie miasto w którym ratownicy solidarnie nie rzucili l4+wypowiedzenie tak jak tamte dwa, a gdyby też rzucili to by władze były zmuszone dać podwyżki wszystkim
Powiem tak - najgorsze w prostych pracach, nie jest sam fakt wykonywania takiej pracy, tylko zawsze są to z&€b@n! ludzie, o których wspominasz. Mam podobne doświadczenia z pierwszych prac. Dlatego warto skończyć coś dobrego lub miec konkretny fach w ręku żeby nie musieć się bujać tak całe życie…
@wez_idz_sobie: wez mi lepiej powiedz, jak to mozliwe, ze umiejac konstruowac poprawnie zdania i dluzsze opisy, co stawia Cie intelektualnie w czolowce narodu, zajmowales sie tyloma gownorobotami i to w jakis chlewach gownem osranych?
Dino zatrudnia muzułmanki, no nie.... tego to już za dużo.
A nie, czekaj. To po prostu polka, która owinięta się czymkolwiek, by się ogrzać, bo najbogatszy człowiek w Polsce nie potrafi zapewnić minimalnej, rozsądnej temperatury w swoich marketach #dino
Komentarz usunięty przez autora
@wez_idz_sobie: ja mówię na nich konie U mnie byli wszystkim po trochu Strzelanie z ucha, zawyżanie norm i dogadywanie się za plecami innych żeby wziąć pod stołem hajs. Nowy majsterek też za wazeliniarstwo i podpierniczanie dostał awans z robola. Najśmieszniejsze jest to, że ciągle się mnie o coś pyta i łebki mówili, że to ja powinienem być majstrem, bo wiem więcej od niego, ale ja nie mam charakteru
Kult z--------u i dupowłazy to najgorsze ścierwa
100% prawdy
Ludzie sami sie nakrecaja i odstawiaja cyrk
u mnie tak jakby podobna sytuacja
W moim mieście i innym z którego czasami dojeżdżała karetka zwolnili się wszyscy ratownicy i nie ma karetek już, jest jeszcze jedno trzecie miasto w którym ratownicy solidarnie nie rzucili l4+wypowiedzenie tak jak tamte dwa, a gdyby też rzucili to by władze były zmuszone dać podwyżki wszystkim
Komentarz usunięty przez autora
@Kaloryfe: Jestem szefem i dbam o atmosferę w pracy, a aferzystów wyjebuje i wiesz co? Pracownicy mają to w dupie