Wpis z mikrobloga

Zaczynamy nabór do ligi #nfl #nflmirko. Ubiegłoroczni uczestnicy mają już zaklepane miejsce.
@ticos @BDJQP @Patermantis @phila_eagles @Everbro @Oolie @Jrv20
Kolejni chętni proszę o zapisywanie się do ligi z linku poniżej.
http://fantasy.nfl.com/registration/privateleaguejoin?leagueId=8745728
Password : wykop2021
Mała uwaga, proszę o zgłoszenia osób, które podejdą rzetelnie do tematu i nie odpuszczą sobie gry po kilku kolejkach. Ubiegły sezon był bardzo wyrównany i awanse do play offs rozstrzygały się do ostatnich kolejek, a wygrane o różnicę jednego punktu zdarzały się często. Liczba uczestników musi być parzysta, więc jeśli będzie 13-stu chętnych, ostatni zgłaszający się gracz niestety nie weźmie udziału.
Ubiegłoroczny mistrz ligi @Jrv20 otrzymał od wszystkich uczestników piłkę meczową i w tym roku po raz kolejny chyba przyjmiemy taką formułę rozgrywek, żeby była większa motywacja do gry.
Zapraszam :)
TinkerbellKapitanHak - Zaczynamy nabór do ligi #nfl #nflmirko. Ubiegłoroczni uczestni...

źródło: comment_1626255751ZisDZNOgfgra7nKOwK2tXZ.jpg

Pobierz
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tinkerbell_Kapitan_Hak: Dobra, zapisałem się ( ͡° ͜ʖ ͡°) pytanie nooba - podczas draftu jest jakiś cap czy coś, czy można sobie przy odrobinie szczęścia ulepić team typu Mahomes/Hopkins/Julio/Donald/Henry? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@shinX: Gramy bez capu. Przy odrobinie szczęścia może się Tobie udać coś takiego. Odpada tylko Donald, bo wybiera się tylko DEF jako całą formację. Po kilku pierwszych rundach najlepsze kąski i tak już będą wybrane z michy, po kilku tygodniach niektórych sam będziech chciał oddać( ͡° ͜ʖ ͡°) Ja w zeszłym sezonie z 1 pickiem wybrałem McCaffreya i chłop złapał szybko kontuzję. W ogóle cały ubiegły
  • Odpowiedz
@shinX: Dokładnie tak. Jeśli taką listę sobie ułożysz to wpadnie Tobie najwyższy pick z Twojej listy. Jeśli nie, dostaniesz najwyższy pick z dostępnych w drafcie. Z jedynką pewnie będzie znów McCaffrey, ale jeśli na Twojej liście będzie wyżej np. Henry to dostaniesz jego do składu.
  • Odpowiedz