Aktywne Wpisy
Siemabro +25
Wygląda to jakby ktoś u góry postawił blaszany garaż...
A kosztuje pewnie z bańkę
#nieruchomosci #heheszki #architektura #dom
A kosztuje pewnie z bańkę
#nieruchomosci #heheszki #architektura #dom
źródło: temp_file5819436895889162848
Pobierz
centerario +240
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co sam stosuję:
- pulpit zdalny chrome na telefonie i z kanapy mogę sterować pc
- tryb steam big picture
Co mnie wkurza:
- Komputer mam cały czas podłączony przez hdmi, a nie chcę korzystać z niego gdy nie gram, więc muszę w panelu sterowania nvidii za każdym razem włączać i wyłączać trzeci ekran (tv) Mam dwa ekrany 1080p a tv 4k więc nawet tapeta się rozjeżdża
- przeważnie mam tak, że głośnik telewizora nie jest widoczny w windowsie, muszę kliknąć Troubleshoot w opcjach dźwiękowych i wtedy się pojawia
- niektóre starsze gry nie mają opcji wyboru monitora, a sposób z przełączaniem na windowed mode i przeciąganiem okienka też okazuje się że nie zawsze działa. Może jest jakiś program, który to załatwia. Sto lat temu korzystałem z czegoś do dodawania borderless mode w każdej grze ale nie pamiętam nazwy
#gry #telewizory #pcmasterrace
@MtEverest: na razie mam pc blisko więc korzystam z tego, że kabelek zapewni najmniejsze opóźnienia
źródło: comment_1626637616hGdYCs2JTyOZqt8GIbaHej.jpg
PobierzCo do wyłączania ekranu polecam to http://www.nirsoft.net/utils/multi_monitor_tool.html
możesz nawet skrót zrobić z parametrem /disable czy .bat z jakimiś bardziej skomplikowanymi rzeczami jak wyłączanie monitora, zmienianie primary, przenoszenie okna programu na inny monitor itp. wszystkie komendy na stronie