Aktywne Wpisy
ZygmuntJedyny +836
nanotecz +66
1 maja to najbardziej polaczkowe święto:
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
- tłusty, durny janusz zeżre najtańszą kiełbę z biedry i nawali się plebso-piwskiem,
- jego równie tłusta i durna grażyna będzie zrzędzić cały dzień i nawali się podróbą martini,
- ich seba pójdzie nad okoliczną smródkę z kumplami i obalą litra ciepłej parkowej, zażerając najtańszymi czipsami i drąc ryło będzie się wymądrzał o piłce kopanej,
- ich karyna pójdzie z psiapsi do klubu gdzie obsmyczy min.
#pieczzwykopem #gotujzwykopem no i #jedzzwykopem
Sprawdź bo @MG78 dał filmik o ty. Są to groszowe sprawy :)
@gorillaz: jw. Kulki 3-4h przed pieczeniem
@mijagix: neapolitańska to wzór ale mi jednak smakuje lepiej niż classica
@esquina: kamień 5cm pod grzałka, pod kamieniem dwie blachy by izolować ciepło. Pod kamieniem folia aluminiowa. Grzanie na maks termoobieg góra dół, a jak się wyłączy grzanie to na chwile drzwiczki i drugi raz grzeje. Najważniejsze to żeby grzałka była cały czas