Wpis z mikrobloga

@KromkaMistrz była kiedyś o tym debata podczas robienia szarpanej świni przez 5h w piekarniku. I wyszło że 5h w 80-100° to kwota około 4-5zl. Chyba każdemu się wydaje grzac piekarnik 5h to kwoty astronomiczne a to groszowe sprawy bo ile tak zrobisz? 2x w miesiącu? :)
  • Odpowiedz
@spie_z_tata: Tylko ostatnie 3-4h jako kulki. Reszta w bloku.

@gorillaz: jw. Kulki 3-4h przed pieczeniem

@mijagix: neapolitańska to wzór ale mi jednak smakuje lepiej niż classica

@esquina: kamień 5cm pod grzałka, pod kamieniem dwie blachy by izolować ciepło. Pod kamieniem folia aluminiowa. Grzanie na maks termoobieg góra dół, a jak się wyłączy grzanie to na chwile drzwiczki i drugi raz grzeje. Najważniejsze to żeby grzałka była cały czas
  • Odpowiedz