Aktywne Wpisy

Senior_Mordino +129
Stal Rzeszów - Chrobry Głogów 25.07.2026
Gięta z bułką, sosy, cebula duszona, ogórek kiszony, 2 piwa
Cena za całość: 55 PLN
#mecz #stadionowejedzenie #jedzzwykopem
Gięta z bułką, sosy, cebula duszona, ogórek kiszony, 2 piwa
Cena za całość: 55 PLN
#mecz #stadionowejedzenie #jedzzwykopem
źródło: stal
PobierzOcena:
- 1 9.5% (128)
- 2 12.0% (163)
- 3 21.3% (288)
- 4 24.6% (333)
- 5 32.6% (441)
Mysteriouss +44
Napiszę coś niepopularnego, ale według mnie w pełni prawdziwego o karierze Lewandowskiego i dlaczego śmieszy mnie to zdziwienie dziennikarzy i całego środowiska, że transfer do Chicago Fire g---o kogo obchodzi w Polsce, a tym bardziej na świecie.
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce
Bo Jego wizerunek, który konsekwentnie budował był po prostu do bólu przezroczysty. Do granic możliwości. Jego kariera opierała się na świetnej grze i jak najmniejszym utożsamianiu się z kibicami poza reprezentacją. A nawet w Polsce

Należy zaktualizować węzły do najnowszych wersji
( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kryptowaluty #ethereum
Komentarz usunięty przez moderatora
Jak każdą aktualizację softu. Jeśli kierunek zmian w Ethereum komuś się nie podoba, to może sprzedać wszystkie swoje ETH za inne kryptowaluty. Ja np. sprzedałem moje BTC kiedy deweloperzy stwierdzili, że łańcuch ma mieć 5tps po wsze czasy.
źródło: comment_1627977949WhEHYNxmsBEEZ61u3abImW.gif
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@kml86: To prochy, nie zielsko.
@DowodZerowejWiedzy:
Innymi słowy reguły się zmieniają pod nimi, bez ich wiedzy ani
Ale ja nigdzie nie piszę o
@DowodZerowejWiedzy: Powtórzę jeszcze raz, bo nie przeczytałeś ze zrozumieniem: Zacieśnienie reguł jest też zmianą. Ponieważ nowy zestaw jest podzbiorem starego, stare węzły nie mają z tym problemu
Przykładowo, gdyby chiny przejęły 51% mocy, mogłyby wdrożyć dowolne zacieśnienie reguł konsensusu. NP. mogłyby uniemożliwić wydawanie jakichkolwiek monet z twojego adresu. Jedni nazywają to atakiem cenzurującym 51% a inni mogliby
Trzeba zachować to dla potomności XD
Wrzuć te klucze przy okazji, zobaczymy co tam sobie