Aktywne Wpisy

MonazoPL +96
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
Jak strollować trolla?
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
Kiedy dowiedziałem się, że moim Mikołajem w #wykopaka jest @Wrrronika spodziewałem się wszystkiego. A kiedy zaczęła naciskać, żebym odebrał paczkę jak najszybciej, miałem w głowie różne pomysły jak tu jej zrobić na złość. W imię zasad. Okazja napatoczyła się sama, bo paczka trafiła do paczkomatu tymczasowego, więc mogłem opóźnić jej odbiór o parę dni. To było jednak zbyt mało. Podczas rozpakowywania paczki wpadłem na lepszy pomysł i
źródło: Wrrronika pod siebie czasem sika
Pobierz

W #worldofwarcraft stabilne 60fps. W #overwatch to samo. I to nie na najniższych ustawieniach...
To ja się męczę z jakimiś ustawieniami z jutubów, jakieś dzikie cuda na kiju wale, game boostery, żeby się jarać 5 fps więcej na najniższych ustawieniach i pograć se w tych 40-45, a tu na nie najniższych stabilnie i płynnie jak nigdy jednym kliknięciem w sekunde?
Co tu się?
#komputery #pcmasterrace
Jak dla mnie to coś kombinuje z rozdziałką bo w sumie tylko to się ustawia. Tak to na pewno zmienia coś w ustawieniach.
Ale różnica jest niesamowita. Albo ja jestem debil i ustawiać nie umiem grafiki w grach.
Wybieram sobie w jakiej rozdziałce ma działać i kurna działa. Jak nie mam pojęcia, ale czuję się jakbym nowego lapka kupił normalnie XD