Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@J0g1: mam pytanie - planujesz ten mentoring glownie pod katem technicznym czy ewentalnie mozesz rozwazyc rozwijanie kandydata w kierunku managerskim? I jesli tak - jakie masz doswiadczenie w tym temacie?
  • Odpowiedz
Wołam też ludzi, którzy odezwali się na priv w tym temacie: @piwko_7 @JanHochwander @DerMirker @anthoris

@J0g1: Trudno mi ocenić ofertę szkoleń gdyż dopiero się uczę, prawdopodobnie jest tak jak piszesz. Do tego mam poczucie, że jest spory rynek firm, które zarabiają na "wannabe developerach". W moim odczuciu pewnym problemem dla początkującego adepta programowania jest mnogość technologii i ścieżek rozwoju. Z mojego punktu widzenia trudno jest określić
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@JanHochwander jasne :) Na dzień dobry polecam wybrać konkretne stanowisko w konkretnej firmie w której chciałbyś pracować. Technologie nie zmienia się w minute a z oferty nawet jak zniknie będziesz miał ogląd czego mogą od Ciebie oczekiwać. Druga sprawa to temat tego jak głęboko się uczyć konkretnych rzeczy. Tu też polecam poczytać sekcje "do twoich codziennych obowiązków będzie należeć" i po prostu postawić się w roli osoby która ma takie rzeczy
  • Odpowiedz
Czy temat też dotyczy web developera ? Mam jakieś doświadczenie w Django i w tym kierunku chciałbym się rozwijać. Czy to tylko dotyczy tematu testowania ?
  • Odpowiedz