Aktywne Wpisy

Dziwny_Dzwiek_Gzymsu +103
Zapraszam do PIRAMIDY SEBCELA TORUSA.
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
Zasady są proste:
Każdy zaproszony oznacza trzy osoby. Zaproszone świeżaki mają obowiązek plusować wszystkich, którzy już są w tym wątku - łącznie z założycielem oraz oznaczyć kolejnych trzech świeżaków.
Co można osiągnąć? Bardzo wiele:
0 - 5 plusów - Pała J----a
źródło: PIRAMIDA_SEBCELA
Pobierz
Jak myślicie dokąd mogą posunąć sie deweloperzy w swojej propagandzie ? podsyłam baner w centrum Legnicy który zrobił na mnie wielkie wrażenie XD #nieruchomosci
źródło: 1000016805
Pobierz

Miałem na szybę to ta kulka stale się rozregulowywała. Miałem na magnes nie trzymał może dla tego że magnes był pod pokrowcem.
Szukam czegoś dobrego do Samsunga m21 ( z pokrowcem jest dość ciężki) bo już mam dość się wkurzać.
#telefony #samsung #pomocy #samochody
Zdjęcie dla zasięgu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1628866622IYoGYlGDJdM44FPL8wqbyC.jpg
PobierzMam takie coś, dość dobry
@poCoWamMojNumerTelefonu: Ale jak to zapinasz? otwierasz radio i wkładasz uchwyt? xD jak potem sterujesz radiem które jest odwarte? (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@ks2m: I nie wylatuje to z wentylacji? zawsze o
Zobacz ile ma szerokości, bo stoi że dla telefonów do 80 mm szerokości.
Wymiary 159.00 x 75.10 x 8.90 mm
Tylko tu jest jakaś chora cena ja kupowałem po 40zl raz w necie raz w tk max
Ma wygodne zatrzaskiwanie i zwalnianie, antypoślizgowy w środku, nie zmienia pozycji , estetycznie wyglada. Ale wieczny nie jest bo mam już drugi bo pierwszy za mocno w zimie odcisnąłem i zębatka w środku strzeliła. Ale wybrałem taki sam ponownie bo