Aktywne Wpisy

josedra52 +134
Zima jest, ludziom głupie pomysły przychodzą do głowy więc warto przypomnieć.
19 stycznia, w ramach prawosławnych obchodów święta Objawienia Pańskiego, Anna Uskova chciała obmyć się w rzece. Towarzyszyli jej mąż oraz dwójka dzieci, a także przyjaciel rodziny. Na przerażającym nagraniu, jakie obiegło internet, widać moment, gdy kobieta ubrana w strój kąpielowy wykonuje znak krzyża, po czym zatyka nos, wskakuje do lodowatej wody i ślad po niej ginie. W tle słychać rozdzierające krzyki

Minieri +537
Lewandowski, Barcelona - Real 2:1
Mirror: https://streamin.link/v/c9e28447
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #realmadryt #elclasico
Mirror: https://streamin.link/v/c9e28447
#golgif #mecz #golgifpl #fcbarcelona #realmadryt #elclasico
źródło: ezgif-303688c5bf7e09b2
Pobierz

źródło: comment_1628933649Wo0XuPep80BvZ5Dk4koh7Z.jpg
Pobierz- nie jesteśmy przeciwko wywłaszczaniu firm
- i jesteśmy zwolennikami państwowego nadzoru nad tym kogo zatrudnia prywatny przedsiębiorca
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
@Jah00: HAHAHAHAHAHHAHAHAAHAAHAHAHA
@PeterGosling: To ty sobie dopowiedziałeś.
@amperrowwer: o, to ciekawe, to w takim razie jaki na to pomysł ma konfederacja? Bo przecież chyba właśnie nie regulacje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Przede wszystkim dlaczego im to przeszkadza xD
@Jah00: to ty jesteś głupcem nie rozumiejąc właśnie tego że wolny rynek dokładnie prowadzi do monopolizacji, zwiększania nierówności i powstanie gigantów korporacyjnych to wprost sukces wolnego rynku i braku kontroli.
@amperrowwer: piękny fikoł xd
@PeterGosling: Właśnie mylisz się wręcz kosmicznie. Na wolnym rynku nie może istnieć monopol z wyjątkiem monopoli naturalnych. Nigdy nie było żadnego wolnego rynku, przecież te korporacje działały i działają pod silnymi regulacjami, więc sam sobie zaprzeczasz. Mamy korporacjonizm czyli sojusz wielkiego
Sugerowanie, że chcą to regulować to bicie się z własnym chochołem. A jeśli chcesz wiedzieć dlaczego to sobie odpowiedz sam, czym są partie polityczne.
I mówiąc krytyka mam na myśli konkretne firmy i konkretne działania bo mi zaraz powiesz, że chciałbym je upaństwowić.