Aktywne Wpisy

lubie-sernik +19
Nie umiem się przyzwyczaić do bycia samemu. 13 lat miałem babę która gdzieś tam zawsze była.
Nawet psa już nie mam a taki do niego przywiązany byłem.
Zostałem ja i sernik.
Nawet psa już nie mam a taki do niego przywiązany byłem.
Zostałem ja i sernik.

lubie-sernik +20
Leczę się na depresję od ponad półtorej roku. Bez przerwy biorę tabletki i chodziłem co tydzień na płatną terapię prawie przez rok.
I powiem Wam, że nic nie pomoże jeśli życie kopie Cie po mordzie. Miałem momenty kiedy fajnie funkcjonowałem ale teraz jak życiowo nie jest najlepiej to tabletki kompletnie nie pomagają. Nie mam siły wstać z łóżka i robić rzeczy chociaż bym bardzo chciał.
#depresja #psychiatria
I powiem Wam, że nic nie pomoże jeśli życie kopie Cie po mordzie. Miałem momenty kiedy fajnie funkcjonowałem ale teraz jak życiowo nie jest najlepiej to tabletki kompletnie nie pomagają. Nie mam siły wstać z łóżka i robić rzeczy chociaż bym bardzo chciał.
#depresja #psychiatria

- op jeszcze miesiąc temu mieszkał w Poznaniu ale pokłócił się z tatą i wyjechał xD
- op przebywa już w Słupsku i tydzień temu pokłócił się z mamą, został bezdomny "bo mama woli swojego faceta" xD
- op ma pracę, gdzie zarabia 3k na rękę ale nie ma żadnych oszczędności lub ruchomości (które mógłby zamienić na parę stów i wynajęcie pokoju) do czasu wypłaty
- op pisze, że w schronisku dla bezdomnych go nie przyjmą bo nie ma skierowania ale nie wspomina, że do noclegowni nie potrzeba skierowania
- op twierdzi, że nie wie jak założyć zrzutkę (pewnie dlatego, że trzeba się tam zweryfikować)
- op potrzebuje kilku stów na przeżycie do 9 września ale wykopki wpłacają mu kilka tysięcy i przechwalają się w komentarzach kto ile wpłacił xD
- brak odpowiedzi na screen zamieszczony poniżej
Jeśli to nie jest kolejny scam na bezdomnego to będę bardzo zdziwiony. Coś czuję, że będzie kwik na tagu #afera
#bezdomnyrekin #bezdomnosc #wykop
źródło: comment_1629164040XSlCfgk4G8TUi93IURs9Mk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
@jutokintumi: już 3 tygodnie minęły od ostatniej xD
a) zobacz opis tego użytkownika
b) nie da się zrobić przelewu jak gość nie podał imienia i nazwiska
c) XD