Aktywne Wpisy

Salido +1077
Minął 0. (z 67) dzień wakacji.
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
To już 8. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2025:
źródło: 1-453841-52
Pobierz
donatien-de-sade +179

#lego
źródło: comment_1630077824vTxZI7zfkBK0p0Fr8gWrbr.jpg
Pobierzźródło: comment_1630077847UeI6nxam9ysuhSwCOkUlsL.jpg
Pobierzźródło: comment_1630077865iaHl6q1mIGffJqTD4OthxO.jpg
Pobierzźródło: comment_1630077885Y67zmAI4WhoD0ycSWCVHil.jpg
Pobierzźródło: comment_1630077923jTEpInEXZ4S5mdxT1JZkXV.jpg
Pobierz@fortySeven: wybacz Miras, nie wiedziałem o tym ;)
@lufi: chodzi ci o rocznicę ślubu czy rozwodu? ( ͡~ ͜ʖ ͡°) Bo do rocznicy ślubu to jeszcze z 10 miesięcy, do rocznicy rozwodu jeszcze nie wiem - bo na chwilę obecną go nie planuję.
@lufi: ostatnio dużo chętnych osób było. Myślisz, że następnym razem akurat tobie się uda? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@damw jednak kółko jest ok, to ja jestem z-----y xD na wytłumaczenie to budowałem go z trójką dzieciaków xD
@fortySeven: ehhh te wymówki. Teraz się na małe dzieci zwala winę co?