Aktywne Wpisy

marcinkox3 +63
Byłem dziś z dziewczyną na spacerze nad Maltą w #poznan. Kupiłem 3 gałki lodów po 8 zł za sztukę w kawiarni "3 kolory" przy samym jeziorze. Nie mam problemu, że gałka lodów tyle kosztuje, ale do c---a, niech chociaż tego loda będzie więcej niż łyżeczka xD smakowo bardzo dobrze, ale nie szło się tym smakiem za długo nacieszyć( ͡° ʖ̯ ͡°)
#oszukujo #
#oszukujo #
źródło: 1000188151
Pobierz
LamajHarma +138

![Microslop scamuje swoich klientów na Officie 2019 - Louis Rossman [Angielski]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/4e37744e5b56433a983a799ec0b6b5eb68c81bd906ebb439fe1374c12f530ba9,q80.jpg)

Czy ma ktoś coś do opisania w kwestii Generic Oils z APO albo UPC?
Jakieś podpowiedzi jak tam zamawiać żeby się najbardziej opłacało? Tak #genericoils w sumie martwy.
Jak jakość tych olejków - ma to sens?
#perfumy
@biskitus: Przede wszystkim duże opakowania po kilkaset ml
@biskitus: Bardzo różnie, chociaż większość nadaje się bardziej na odświeżacze powietrza niż perfumy
@vizori: Really? Taki syf? Fragrantica się jara bardzo jakością.
Widziałem czasem ktoś pisze, że ma GO u siebie - może ktoś coś swoje wrażenia opisać?
Ale kilkaset ml olejku który nie wiadomo jak pachnie i możnaby z niego zrobić 5 litrów perfum to raczej nieopłacalny deal dla mnie ;-)
@biskitus: Już były takie rozbiory na tagu :p
- mydło podrażniło skórę, całą resztę wypieprzylem
Ale podsumowując, dla mnie warto, ja nie żałuję. I
Będę tez wdzięczny jak byś się odezwał jak będziesz sam zamawiał - może do tego czasu (a na razie mam co testować) będę wolny i coś może razem zmajstrujemy?
Spoczko, nie ma problemu, w razie co to służę pomocą. I rzecz