Aktywne Wpisy

jmuhha +50
wezcie mi wytlumaczcie jak ludzi stac na budowe takiej chaty a zarabiaja 6k i pracuja bez weekendow? ლ(ಠ_ಠ ლ)
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
nie wierze, ze utrzymanie takiego domu jest tansze niz mieszkania
źródło: 1000021065
Pobierz
mannoroth +716
źródło: 1000015971
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: No nie bardzo. Nawet po wpisie widać, że ci się pod garem gotuje, a to tylko wpis w necie, plus jeszcze ten tekst o poronieniu. Dziecka jeszcze nie ma, a wy już nie potraficie dochodzić do porozumienia, macie różne spojrzenia na to jak ma wyglądać rozkład wydatków - tragedia, dziecko na starcie ma przesrane.
Skończyło się tak, że ta wanienka niebyła totalnie praktyczna i myli dziecko w jakiejś standardowej wanience za 100 zł.
Do tej pory brat narzeka, że ma w piwnicy kawałek plastiku
Daj link do tego kosza
@AnonimoweMirkoWyznania:
nie można wytłumaczyć, że kasa nie bierze się z sufitu i skoro przewalicie ją na te gówna to nie będzie na przyjemniejsze i fajniejsze rzeczy? naprawdę - 30 k można przeyebać dużo przyjemniej! za tą kasę można spędzić z dzieckiem 3 miesiące niemal w dowolnym miejscu w europie choćby!
z moich doświadczeń - najlepszym zakupem była spacerówka-parasolka za 400pln - nigdy nie zastanawialiśmy się czy możemy ją gdzieś
Co ty kobieto pieprzysz.
Totalnie rozumiem OP'A
Jak patrzę na swoje zdjęcia z dzieciństwa i po rozmowie z rodzicami to wiem z czym się wychowywałem i nie miałem wtedy wózka za 3 tysiące czy kosza na pampersy za 450 i wiele innych.
Moja żona też miała takie odpały ale trzymałem ją za "mordę" zgodziłem się tylko na fanaberie z ciuchami. I sama mi przyznaje racje że czym faktycznie nasze dziecko
@AnonimoweMirkoWyznania: jak dziecko będzie takie jak moje to i tak będzie przewijanie na dywanie albo będzie potrzebowała pasów bezpieczeństwa i czterech rąk żeby się nie spierdzielił na podłogę xD