Aktywne Wpisy
Pompa ciepła w domu który ma 220m2 po ziemi (parterowy) żre mi dziennie przy temperaturze 0°C na dworze po 96kwh dziennie z czego 3.74 kwh to dogrzanie wody. Dom był docieplany 10cm styropianu, same sciany ponad 16cm grubosci, mam same grzejniki nigdzie nie ma podłogówki, temperatura w części gdzie są sypialnie i pokoje utrzynuje się około 22 stopnie ale tam gdzie jest czesc uzytkowa mam 20.5, maksymalnie przy grzaniu na
źródło: 1000024102
Pobierz
Jestem w związku z #rozowypasek od roku i kilka rzeczy nie daje mi spokoju żeby myśleć o tej relacji poważnie. Dziewczyna jest inteligenta, nie leci na kasę, potrafi wyjść z inicjatywą i zaplacic za coś a nie tylko ja, ale ma fatalny kontakt z ojcem praktycznie nigdy go nie miała i tutaj wychodzi na to, że to wpływa na jej pewność siebie i duże przywiązanie pisze do mnie co chwilę,

źródło: comment_1632535817aIVu2wREaIeF9PLQqJVZB3.jpg
Pobierz@prawo: generalnie to jest dodatnia korelacja między ilością czasu spędzana na social mediach a częstością występowania depresji. No a mirki to są ludzie którzy siedzą w necie cały dzień więc nic dziwnego.
@prawo: Słuszna uwaga. Nie wiem czy spora część to nie są szkodliwe trole (no już 2 takich było na tagu przegryw) ale jakiekolwiek pisanie czegoś pozytywnego co może poprawić życie spotyka się z ścianą i negatywną reakcją. Sam byłem i jestem na facebookowych grupach dla ludzi zaburzonych. Tam nie ma czegoś takiego
@prawo: Bo milenialsi mają najbardziej p--------ą sytuację socjo-ekonomiczną ze wszystkich ostatnich pokoleń. To nie jest wcale "wspólne nakręcanie się", a zwyczajne żartowanie z innymi ludźmi, którzy rozumieją i czują to samo. Już dawno zrobiono o tym badania.
https://theconversation.com/depression-memes-may-be-a-coping-mechanism-for-people-with-mental-illness-129847
@prawo: Oni już się poddali. W końcu ile lat można walczyć bez skutku?
źródło: comment_1632553001Nchio80RdYsadzhqI62CXP.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@prawo: Najgorsze co może być, to fakt że tego nie robią, co byłoby z pożytkiem dla społeczeństwa.