Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +346
Wiecie co jest najlepsze w wykopie? To, że w polskim internecie nie ma absolutnie żadnej lepszej alternatywy dla tego portalu, i bynajmniej nie jest to reklama xD
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
1) Facebook - największe w internecie skupisko chłopskiego rozumu, mariuszyzmu, foliarstwa, grażynizmu. Stare baby siedzą i komentują politykę i obrazki wygenerowane przez sztuczną inteligencję. Moderacji zero. Szkoda czasu tam w ogóle zaglądać w 2025.
2) Fora phpBB by Przemo - wszystkie umarły z wyjątkiem... Elektrody i Garsoniery
źródło: temp_file7496270024921333556
Pobierz
1-1-1-1 +61
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

#pytanie #elektryka
źródło: comment_1635006918pXqlccXkeGlKbaz0Bgtpod.jpg
PobierzGorzej jak wsadzi np. widelec
@korpoRator: palce nie, ale spinkę, gwóźdź, wkład do długopisu, cokolwiek znajdzie. I lepiej żeby umarł wtedy, bo alternatywą jest usmażenie mózgu i dalsza egzystencja warzywna
@auCwSlorpoaSh5TGXogPfUDhO8s9EJ99ecW:
Masz rację. Próbowałem wcisnąć teraz nożyczki w jedną dziurę i się nie dało.
Nic się nie stało.
Chyba nie miałem zbyt dużo siły by go wepchnąć głębiej.
Postanowiłem go wyciągnąć.
Metalowymi nożyczkami krawieckimi mojej mamy.
Jak mnie p---------o, to do dziś mam afro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@korpoRator: mam nadzieje ze chociaz nie byly cale metalowe xD
@markhausen: Mnie popieściło juz prawie dobre 20 lat temu, gowniak lvl 6, rcd nie istniało, gniazdka stare jeszcze bez PE i oczywiście plastików i co zrobiłam
Cyk dwa druty do spawania/lutowania gazami, trzymało nieźle jakoś się