Aktywne Wpisy
Schwarzfahrer +10
Też was na jesień łapie deprecha?
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
Listopad, ciemno buro i c-----o, za oknem mgła i zapach zgniłych liści
A w takim Los Angeles mają 25 stopni i heja banana
Zawsze
kasiaret +95
#slubodpierwszegowejrzenia mam wrażenie, że kobiety są dużo bardziej ogarnięte i stabilne życiowo niz dobrani partnerzy. Dziewczyny są wykształcone, mają prace, mieszkania i są samodzielne.
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował
Największym kontrastem jest dla mnie biznesmen, który wydaje się osoba zakompleksiona, która bardzo chce się wyrwać ze swojego środowiska, dawnego życia. Być może ma kompleks związku z majętnością. W dzisiejszym odcinku rzuciło mi się w oczy jak bardzo podobało mu się u rodziców Karoliny. Jakby kalkulował

Losowanie jutro przez mirkolos
A jak komuś mało to mam kody na 100 GB oraz 250 GB (już tylko ostatni został) ważne 180 dni oraz na darmowy miesiąc VideoPass, ale to już na PW
Jak zaplusujesz pierwszy komentarz to zawołam do kolejnego takiego rozdajo ʕ•ᴥ•ʔ
#rozdajo #kodyodlubiekiedy #orangeflex #orangeflexkodyodlubiekiedy
źródło: comment_1635322742yO8PEwP4qxxH51siDjRrN5.jpg
PobierzWołam bo chcieliście być wołani:
@sikejsikej @damianbad_93 @yet_another_user @PoProstuOn @ptasiek2 @majkel34 @Grucha2408 @dalis05 @Rumeq @DrSloan @woskovy @foxtrotwhite
( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_1635765133WK3HXBU0he7mgNajn1DFhw.jpg
Pobierz