Aktywne Wpisy

Graner +18

Nehro +85
Nie no gość wchodzi do restauracji pełnej ludzi i rozkłada kamery, mikrofony, światła, jupitery, wali ludziom lampą po oczach którzy siedzą za nim i jeszcze jest zdziwiony że został poproszony o opuszczenie restauracji xD
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
Na szczęście widzowie w komentarzach mają również trochę oleju w głowie w przeciwieństwie do widzów buddy, aczkolwiek znalazło się kilka osób które postanowiły wystawić restauracji negatywną opinię bo wyprosili Pana Jupitera.
#ksiazulo #polskiyoutube
źródło: Screenshot_1
Pobierz

#lego #legodamwa #western
źródło: comment_1635441368Ahw24k5sPCRno3KXUAZsW2.jpg
Pobierz@fizzly: tak
@fizzly: a jaką to różnicę robi skoro i tak ich nie będzie widać? Do takich zastosowań kupujesz najtańsze - mogą być nawet pogryzione i pomazane kredkami/mazakami itd.
źródło: comment_1635442537zj5uUi4uiVfuaydcPRYvdG.jpg
Pobierz@fizzly: jak kupowałem to po prostu u sprzedawców wybierałem typ bricka - 6/8/10/12/16 stud i nie patrzyłem na kolor. Do koszyka -> kup i elo jeśli był mocno poniżej średniej ceny za dany typ
@Fishuur: ostatnio jak patrzyłem, to skały są właśnie takie szare :)
@Fishuur: zdecydowanie nie zbieram SW :D
źródło: comment_16354514434NWtAUT7qjJkwu89p5ivf7.jpg
Pobierz@damw: 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Dawaj mnie tu wioskę indian i kanion!
@zbiorRzeczy: baseplate'ów mam wystarczająco obecnie - i tak mi się już na podłodze nie mieszczą. Ale dzięki za propozycję.