Aktywne Wpisy

koniolizator +150
#olx Powiedzcie mi skąd się takie ameby biorą i są w stanie samodzielnie oddychać? Naprawdę za trudno skojarzyć że lokalizacja przedmiotu który odbiera się osobiście jest istotna dla kupującego? Dalej dostałem wyzwiska w odpowiedzi.
źródło: 1000012689
Pobierz
Maniera +169

Nie działają tylko gry.pl i druga stronka na której gra. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#informatyka #komputery
źródło: comment_1635525581AM6g54C1qn7odBeI2N5e2J.jpg
PobierzERR_CERT_DATE_INVALIDw połączeniu z frazą chrome, windows 7 i na pewno znajdziesz rozwiązaniePozdrawiam
@kapazgon: ok, to jest bardzo ważna informacja. Są dwa rozwiązania tego problemu - pierwsze to zmiana przeglądarki na Firefox, który prawdopodobnie nie korzysta z systemowego magazynu certyfikatów - jest szansa, że to pomoże ale nie gwarantuje. Cały problem polega na tym, że Windows 7 nie dostaje już aktualizacji i jeden z certyfikatów uległ już "przeterminowaniu".
Drugi sposób (który bym zalecał w tym przypadku) to skasowanie nieważnego certyfikatu i dogranie nowego.
Komentarz usunięty przez autora
@mit-nick: po zastosowaniu się do instrukcji w moim komentarzu powinno być OK. Ewentualnie można spróbować przejść na Firefoxa, który ma (chyba...) własne certyfikaty, a nie te systemowe.
@strusmig: przepraszam ale na firefoxa się nie dam rady przenieśc ze względu na dziwny sentyment do chroma i tzw "stary porządek"
@kapazgon: przymierzam się do tej drugiej metody i ten link mi nie działa https://letsencrypt.org/certs/isrgrootx1.der właśnie przez te złe certyfikaty, ciekawe czy jak usunę te złe certyfikaty to zadziała ten link z nowymi certyfikatami, na razie jeszcze się cykam, a może nie trzeba instalować nowych certyfikatów?