Aktywne Wpisy
PanZbigniew +1501
Update do tego wpisu
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach
Na początku chciałbym naprawdę podziękować za tak duży odzew w tamtym wpisie. Na początku miałem obawy co do tego wpisu, że zostanie z góry uznany za bait, albo że komentarze będą nakierowane na to, że jestem cienka betaparówa, sam sobie taki los zaserwowałem itp.
Gdy myślałem, że zostanę z tym wszystkim sam i w sumie post wrzuciłem z desperacji to okazało się, że otrzymałem naprawdę dziesiątki pozytywnych odpowiedzi w komentarzach

adisoniusz +299
Bezrobocie dzien 2, godzina 8:39:
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke
- zawiozlem różowego do pracy
- wyszedlem z psem
-ściągnąłem i poskładałem pranie
-wstawiłem nowe pranie
-opróżniłem zmywarke

Tytuł: Harry Potter i Komnata Tajemnic
Autor: J.K. Rowling
Gatunek: fantastyka, fantasy, science fiction
ISBN: 8372780129
Tłumacz: Andrzej Polkowski
Wydawnictwo: Media Rodzina
Ocena: ★★★★★★★★★★
Druga część przygód sieroty, kujonki i rudzielca. Czyta się bardzo lekko i zaskakuje bardzo wysoko postawiony poziom logiczności akcji. Nic nie dzieje się bez przyczyny, autorka ani razu nie mówi czytelnikowi "Lol, nie wiem mordo jak to się stało, magia jakaś". Świat Harrego zdaje się przez to nisko magiczny.Jest to zdecydowanie na plus. Jeśli uważacie że filmy ssą to weźcie książkę, nie ma w niej takich gówienek jak synodom wybrańca itd. Mimo znania fabuły nie jesteś do końca pewien kto i czy umrze, wszystko jest inaczej żywiej...
Książkę polecam szczególnie młodszym czytelnikom jako wspaniałe wejście w świat czarów i opasłych tomów.
Wpis dodany za pomocą tego skryptu
#bookmeter #harrypotter
źródło: comment_16357146876U2OwalN1nuWkc3R5YQcis.jpg
PobierzŚrednia ocena z Wykopu: ★★★★★★★★☆☆ (7.7 / 10) (7 recenzji)
Następne podsumowanie tagu: 2021-11-01 12:00 tag z historią podsumowań »
Kategoria książki: szkoła, dzieci
Liczba
@wytrzzeszcz: szkoda że świat w którym osadzona jest akcja nie jest już taki spójny i logiczny ( ͡° ͜ʖ ͡°)