Aktywne Wpisy

wjtk123 +898
Wczoraj gruchnęła wiadomość, która wywołała u mnie szok i radość: Polska negocjuje dołączenie do brytyjsko-włosko-japońskiego programu samolotu VI generacji GCAP. Oczywiście nie jako równorzędny partner, ale jako finansujący i przyszły podwykonawca. Jest to przełomowa informacja, na wielu płaszczyznach:
- Polska jako państwo zaczyna myśleć 10-20 lat naprzód,
- nie chcemy już tylko kupować gotowych produktów, ale chcemy też inwestować w najbardziej zaawansowane programy wysokich technologii,
- angażujemy się w europejskie programy zbrojeniowe.
Z militarnego punktu widzenia
- Polska jako państwo zaczyna myśleć 10-20 lat naprzód,
- nie chcemy już tylko kupować gotowych produktów, ale chcemy też inwestować w najbardziej zaawansowane programy wysokich technologii,
- angażujemy się w europejskie programy zbrojeniowe.
Z militarnego punktu widzenia
źródło: gcap
Pobierz
bArrek +43
Ustawiłem się z ziomkiem na chlanie i właśnie jego żona do mnie napisała z pretensjami że co ja sobie wyobrażam że on ma żonę i dom i rodzinę i inne rzeczy na głowie i nie wiem co zrobić teraz czy odwołać spotkanie po prostu czy pokazać mu co jego luba o----------a czy c--j zostawić jak jest

Uwaga! Przed chwilą pojawił się wpis o tofucoin gdzie tigerek82 który już raz oscammowal wykopków znowu nagania na swojego shita.
Typ ma wallet 91% supply i zrzuci Wam to na łeb. Kiedy na wykopie był wpis w którym udowodnili wszystko ale już nie mogę go znaleźć, została resztka w wyszukiwarce Google pod hasłem "tigerek82 który promował".
Tutaj wykres jego shita.
https://poocoin.app/tokens/0x6cac1d04e66f99a56048a49fac3a31bd5220df9a
Do osób które pisały komentarze już wysłałem priv, bo pewnie po tym wpisie upłynni swoje coiny na waszych głowach. Kto pierwszy ten lepszy chyba że chcecie ryzykować :)
źródło: comment_1635771040VhfuKH1k6ZF25bvqZdVBBv.jpg
Pobierzźródło: comment_1635771088EWczzelSLYnLGCxw0YMCd4.jpg
Pobierzhttps://bscscan.com/tx/0xfc6e1166fef4ab74a2807c61fcad0e4e2163a68accf2257513bffeb2f744970a
Teraz pokazuje już 27$ ale to przez to że bnb poszło w górę xD