Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 70
@Ardenciara: Przecież tę rozmowę można pociągnąć w tylu kierunkach, zapytać od jak dawna ćwiczy grę, kim się inspiruje, kto zainteresował ją grą na pianinie, czy osiągnęła już jakieś sukcesy czy robi to hobbistycznie... Dżizas ( _)
  • Odpowiedz
  • 5
@Ardenciara: Przecież tę rozmowę można pociągnąć w tylu kierunkach, zapytać od jak dawna ćwiczy grę, kim się inspiruje, kto zainteresował ją grą na pianinie, czy osiągnęła już jakieś sukcesy czy robi to hobbistycznie... Dżizas ( _)

@nowekontonowaja: tylko kogo to obchodzi
  • Odpowiedz
@Ardenciara fajnie, gość stara się złapać części wspólne i jest przy tym zabawny.
Kilka razy na informację o tym, że gram na pianinie ludzie się dziwili jak udało się go wnieść i jak zmieściłam ten fortepianin ;)
  • Odpowiedz
  • 35
@Ardenciara:
- i naprawdę dziewczyna jest wybitną pianistką? Tak się składa że mam pianino
- powiedziałem pianistką? Miałem na myśli kołatke
  • Odpowiedz

@nowekontonowaja: Ty cucku, zanudziłbyś ją szybciej niż mnie zajęło przeczytanie tych twoich wypocin
  • Odpowiedz